Ντι Ματέο: Κορυφαία η Μπαρτσελόνα

01:22 5/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει 2-1 την Μπενφίκα και σε συνδυασμό με την νίκη της με 1-0 στην Λισαβόνα πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί η ομάδα του Λονδίνου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, μια από τις κορυφαίες αν όχι η κορυφαία ομάδα του κόσμου σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ο προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις κορυφαίες, αν όχι η κορυφαία

ομάδα του κόσμου. Διαθέτει φανταστικούς παίκτες. Αποτελεί κίνητρο για μας ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο. Όμως πριν δούμε τα ματς των ημιτελικών, προέχουν οι υποχρεώσεις μας στην Αγγλία".
Για την πρόκριση επί της Μπενφίκα, ο Ντι Ματέο δήλωσε: "Ξέραμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο και αυτό αποδείχτηκε στην πράξη. Η Μπενφίκα είναι πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Αυτό που μας έλειψε ήταν ένα δεύτερο γκολ, το οποίο και θα τελείωνε οριστικά το ματς. Με το 1-0 η Μπενφίκα παρέμενε μέσα στο παιχνίδι κι εμείς χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουμε το προβάδισμά μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα