Περήφανος για το γκολ ο Μαντούκα

01:06 5/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε την εκπληκτική πορεία του στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ πετυχαίνοντας 2 γκολ μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" στην ήττα 5-2 από την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Γκουστάβο Μαντούκα να πετυχαίνει το ένα εξ αυτών και να παραδέχεται πως είναι τιμή του που σκόραρε σε βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο πρώην μέσος της ΑΕΚ

τόνισε: "Είναι μεγάλη τιμή που έβαλα γκολ απέναντι σ' αυτή την ομάδα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι σ' αυτούς τους παίκτες, δεν έχεις δύναμη να την αντιμετωπίσεις. Για όλα όσα κάναμε, αξίζαμε αυτό που πετύχαμε. Αξίζαμε αυτή την πορεία και την καλή εμφάνιση απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλαμε να τελειώσουμε με καλό τρόπο και τα καταφέραμε απέναντι σε μία ομάδα που είναι από τα φαβορί".
Για την πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μαντούκα δήλωσε: "Ήταν μία μαγική πορεία! Ευχαριστώ το Θεό για τη βοήθεια που μας έδωσε. Στην αρχή έλεγα πως δεν ήθελα να παίξουμε με την Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα, τώρα όμως λέω ότι είναι μεγάλη εμπειρία στη ζωή μας αυτά τα παιχνίδια. Θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια ο,τι πετύχαμε. Τώρα πρέπει να επανέλθουμε το συντομότερο στο πρωτάθλημα, να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε στην Ευρώπη και να επικεντρωθούμε στην Ανόρθωση. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με την Ανόρθωση, θέλουμε να πρέπει να συγκεντρωθούμε για να κερδίσουμε, γιατί θέλουμε το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα