Δεν βιάζεται ο Τσάμπερλεϊν

Ο Άλεξ Οκλέιντ Τσάμπερλεϊν θα δείξει υπομονή, ενώ ταυτόχρονα θα δουλέψει στις προπονήσεις, αφού δεν βιάζεται να καθιερωθεί στην Άρσεναλ.

Άλλωστε, παρά τα 18 του, ο διεθνής με την εθνική ελπίδων της Αγγλίας έχει ήδη καταθέσει τα πρώτα δείγματα γραφής (μεταξύ άλλων σκόραρε σε βάρος του Ολυμπιακού στο Champions League) στον Αρσέν Βενγκέρ. Έχει λίγες παρουσίες στο ενεργητικό του, αλλά τις περισσότερες από αυτές τις έχει εκμεταλλευτεί με θετικό τρόπο. Αυτή η πραγματικότητα ίσως «έχτισε» την υπομονή του, την οποία εξέφρασε με συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων»:

«Δεν περίμενα ότι θα γίνω άμεσα βασικός, όταν υπέγραψα στην Άρσεναλ. Πρόκειται για μία τεράστια ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Μερικές περιοδικές εμφανίσεις θα με καλύψουν, αφού δεν υπάρχει κάποιος λόγος να πιέσω καταστάσεις. Προφανώς θέλω να παίζω, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μου».

Συμπλήρωσε ότι η δουλειά στις προπονήσεις της Άρσεναλ είναι αρκετά ευεργετική για τον ίδιο:

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο, το οποίο προβλέπει πολυετή συνεργασία, άρα πρέπει να δείξω υπομονή. Είναι η πρώτη μου χρονιά και ακόμα μαθαίνω αρκετά στις προπονήσεις. Μπορείς πράγματι να μάθεις πολλά από τα παιδιά ακόμα και στις προπονήσεις. Δουλεύω σκληρά και θέλω να αρπάξω την ευκαιρία, όταν αυτή μου δοθεί. Είμαι μόλις 18 ετών και είμαι στην Άρσεναλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα