«Άγγιξαν» κορυφή οι Μπλάκχοκς

Οι Σικάγο Μπλάκχοκς έφθασαν στην κορυφή της δυτικής περιφέρειας του NHL κερδίζοντας με 6-5 εκτός έδρας τους Άναχαϊμ Ντακς.

Πάντως, οι «πάπιες» διατηρούσαν τον έλεγχο μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου. Τότε... ξύπνησαν οι Μπλάκχοκς και το 4-2 κατά τους έγινε 6-5 υπέρ τους!

Στην αρχή οι Bobby Ryan και Andrew Cogliano πρόσφεραν το 2-0 στους Ντακς, αλλά ο Patrick Sharp μείωσε σχετικά γρήγορα. Ο

Teemu Selanne ακολούθησε με το 3-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν πάλι με τον Dave Bolland, οπότε το πρώτο εικοσάλεπτο έληξε στο 3-2.

Στο δεύτερο ο Ryan, με το δεύτερο του τέρμα, διαμόρφωσε το 4-2, αλλά το ρινκ... έγειρε στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης. Αφού μείωσε σε 4-3 ο Jonathan Toews στο 1:04 της τρίτης περιόδου, ο Sharp ολοκλήρωσε το χατ τρικ του με δύο ταχύτατα γκολ εντός δύο λεπτών. Η ανατροπή είχε καταγραφεί, αλλά ο Toews πρόσφερε και διαφορά στους φιλοξενούμενους με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Corey Perry μείωσε σε 6-5, αλλά η ομάδα του Άναχαϊμ δεν απέφυγε την τέταρτη της συνεχόμενη ήττα και έμεινε στους 16 βαθμούς. Από την πλευρά τους, οι «μαυραετοί» βρέθηκαν στους 29, όσους και οι Μινεσότα Ουάιλντ, αλλά βρίσκονται στην δεύτερη θέση της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα