«Δεν είναι έδρα το Τορόντο»

Οι Μπάφαλο Μπιλς επισκέπτονται μία φορά κάθε χρόνο το Τορόντο, για να δώσουν εντός έδρας αγώνα, αλλά ο safety, George Wilson, διαφωνεί με αυτή την τακτική.

Το Rogers Centre του Τορόντο φιλοξενεί έναν αγώνα NFL κάθε χρόνο, μέσω την Μπιλς. Ο απώτερος στόχος της λίγκας είναι η δημιουργία ομάδας στην καναδική πόλη, η οποία αποτελεί, άλλωστε, το εμπορικό κέντρο της χώρας της Βόρειας Αμερικής. Ωστόσο αυτό δεν έχει καταστεί ακόμα δυνατό και οι κάτοικοι της πόλης περιορίζονται σε αγώνα της

ομάδας του Μπάφαλο.

Φέτος, οι Μπιλς έχουν τέσσερις νίκες στα πρώτα τους έξι ματς και διεκδικούν, για τη στιγμή, μία θέση στα play off. Τα τελευταία τρία χρόνια, όμως, η ομάδα έχει γνωρίσει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς στο Rogers Centre, κάτι που τρομάζει τον Wilson:

«Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε την θετική μας πορεία στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι η δεύτερη μας έδρα, αφού οι οπαδοί μας υποστηρίζουν, αλλά ουσιαστικά το ματς είναι εκτός έδρας. Δεν είμαστε συνηθισμένοι στις καιρικές συνθήκες της πόλης και αυτό αποτελεί μειονέκτημα».

Μαζί με τον safety του συμφώνησε ο quarterback, Ryan Fitzpatrick. Πλέον απομένει το ίδιο το ματς, το οποίο θα είναι εναντίον των Ουάσινγκτον Ρέντσκινς.

Keywords
Τυχαία Θέματα