Επική πρόκριση για Ρεντ Μπουλς

Οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς επικράτησαν του Ντάλας με 2-0 παρά το μειονέκτημα της έδρας και προκρίθηκαν στα προημιτελικά των play off του MLS.

Το Ντάλας φάνηκε ανώτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, αλλά οι φιναλίστ του περυσινού πρωταθλήματος υπέκυψαν στο πάθος των Ρεντ Μπουλς. Ο Ζοέλ Λιντπέρ άνοιξε το σκορ σε βάρος της ομάδας του Έλληνα ομογενή, Τζορτζ Τζον, στο 61ο λεπτό, ενώ ο Τιερί Ανρί

διασφάλισε την πρόκριση στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν οι επιθετικοί του Ντάλας είχαν ξεχυθεί στην επίθεση.

Στο 79ο λεπτό, ο Σολί Τζαν Γκουνάρ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά οι Νεοϋορκέζοι άντεξαν.

Πλέον, οι Ρεντ Μπουλς θα αντιμετωπίσουν τους Λος Άντζελες Γκάλαξι σε διπλούς αγώνες στα προημιτελικά του πρωταθλήματος. Η σύγκρουση των Ανρί και Μπέκαμ θα γίνει σε επίπεδο play off, έστω και σχετικά πρόωρα.

Ντάλας: Χάρτμαν, Ιχεμέλου, Λόιντ, Χερνάντεζ, Τζον, Μπενίτεζ, Τσάβεζ (73’ Μαϊκόν Σάντος), Βιγιάρ (82’ Καστίγιο), Τζέικομπσεν (67’ Κρουζ), Σι, Γκονσάλβες.
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς: Ροστ, Γκουνάρ, Κιλ, Ριμ, Μίλερ, Μακάρτι (59’ Μπαλουσί), Ταΐνιο, Μάρκεζ, Λιντπέρ, Ρίτσαρντς (82’ Μέντες), Ανρί.

Keywords
Τυχαία Θέματα