Μπλαν: «Εμπορική μεταγραφή ο Μπέκαμ»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Λοράν Μπλαν, δεν θεωρεί ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Πριν λίγες μέρες, ο πρόεδρος της UEFA και συμπατριώτης του Μπλαν, Μισέλ Πλατινί είχε ισχυριστεί… ακριβώς το ίδιο, αλλά η ίδια η διοίκηση των «πρωτευουσιάνων» δεν αλλάζει στάση. Άλλωστε, για αυτό διατηρεί στον στόχαστρο της τον 36χρονο άσο των Λος Άντζελες Γκάλαξι,

αν και δέχεται κριτική πλέον από τον κόουτς της εθνικής Γαλλίας:

«Το ενδιαφέρον τους για τον Εντέν Χαζάρντ είναι ποδοσφαιρικό, ενώ αυτό για τον Μπέκαμ… Προφανώς μία πιθανή μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν θα ενισχύσει εμπορικά την ομάδα. Σε αθλητικό επίπεδο, ο Μπέκαμ προσεγγίζει πλέον την αποχώρηση του από την ενεργή δράση. Ωστόσο, μπορεί ακόμα να πουλήσει πολλές φανέλες».

Ωστόσο, η ίδια η αμερικανική ομάδα, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα σε επίπεδο regular season φέτος, δεν έχει… παρατήσει ακόμα την υπόθεση. Το δεδομένο είναι πως παρά την προχωρημένη του ηλικία, ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να αποσπάσει ένα ακόμα καλό συμβόλαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα