Δεκαπέντε strikeouts o Max Scherzer

Δεκαπέντε strikeouts σημείωσε ο Max Scherzer (3-3) στο 4-3 των Ντιτρόιτ Τάιγκερς με τους Πίτσμπουργκ Πάιρετς.

Ο βασικός pitcher έκανε 115 pitches και πήρε τη νίκη, αν και δέχθηκε δύο home runs από τους Neil Walker και Pedro Alvarez. O Jhonny Peralta έκανε αντίστοιχο χτύπημα για τις «τίγρεις», ενώ o Joaquin Benoit πήρε δύσκολα

το πρώτο του φετινό save καλύπτοντας το κενό του τραυματισμένου, Jose Valverde.

Σημείωσε RBI ο Νικ Μαρκάκης, αλλά οι Μπάλτιμορ Όριολς απώλεσαν το νικηφόρο τους σερί, ύστερα από το 9-3 από τους Μπάλτιμορ Όριολς. Άλλωστε ο Stephen Strasburg (4-1) «καθάρισε» από το βουναλάκι, ενώ σημείωσε παράλληλα το πρώτο home run της καριέρας του! Οι Danny Espinosa και Jesus Flores είχαν επίσης home runs για τους «πρωτευουσιάνους».

Καταπληκτική εμφάνιση του Wade Miley (5-1) και οι Αριζόνα Ντάιμοντμπακς επιβλήθηκαν με 2-0 των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς. Ο Μάικ Μουστάκας είχε 1/4 hits, αλλά δέχθηκε strikeout, ένα από τα τρία του rookie pitcher. Εν τέλει, ο J.J. Putz συμπλήρωσε εννέα saves, ενώ ο Jeff Francouer πέτυχε 4/4 hits για τους «βασιλικούς».

Walk απέσπασε ο Τζορτζ Κοτταράς και οι Μιλγουόκι Μπρούερς κέρδισαν με 16-4 τους Μινεσότα Τουίνς. Ξεχώρισε το πρώτο Grand Slam στην καριέρα του Jonathan Lucroy, o οποίος πέτυχε ένα ακόμα home run. «Έγραψε» και ο Corey Hart, ενώ ο Zack Greinke (5-1) πήρε εύκολα τη νίκη.

Με τριπλό home run του Scott Van Slyke, οι Λος Άντζελες Ντότζερς ολοκλήρωσαν ανατροπή και κέρδισαν με 6-5 τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Έτσι ο Javy Guerra (2-3) πήρε τη νίκη και οι πρωτοπόροι του MLB ολοκλήρωσαν τριπλό sweep σε Interleague σειρά.

Sweep ολοκλήρωσαν οι Σικάγο Ουάιτ Σοξ με το 6-0 σε βάρος των Σικάγο Ουάιτ Σοξ. Ο Jake Peavy (5-1) χρεώθηκε τη νίκη και με τη βοήθεια τριών relievers έκανε shutout στο ντέρμπι της «πόλης των ανέμων». Επίσης, οι Adam Dunn, Gordon Beckham και Tyler Flowers «έγραψαν» home runs.

Εκτός παραμένει ο Κέβιν Γιούκιλις, αλλά οι Μπόστον Ρεντ Σοξ επιβλήθηκαν με 5-1 των Φιλαδέλφεια Φίλις. Ο Josh Beckett (4-4) έφτασε στο όγδοο inning και ευνοήθηκε καταλυτικά από τριπλό home run του Jarrod Saltamacchia. Home run είχε και ο Mike Aviles στο πρώτο inning επί του Cliff Lee (0-2).

Μέχρι το όγδοο inning άντεξε ο Tim Hudson στο 2-0 των Ατλάντα Μπρέιβς σε βάρος των Τάμπα Μπέι Ρέις. Πέρα από τα εννέα stikeouts του pitcher, o David Ross είχε home run και ο Craig Kimbrel συμπλήρωσε 13 saves σαν τρίτος pitcher.

Οι Σινσινάτι Ρεντς ανέτρεψαν διπλό home run του Raul Ibanez και επικράτησαν με 5-2 των Νιου Γιορκ Γιάνκις. Ο Johnny Cueto (5-1) πήρε τη νίκη με θετική παρουσία μέχρι το όγδοο inning, ενώ ο Aroldis Chapman κατέγραψε το πρώτο του save, σαν τέταρτος pitcher των «κόκκινων». Ακόμα, οι Ryan Hanigan και Ryan Ludwick πέτυχαν home runs για τους Ρεντς.

Τα... χρειάστηκε, αλλά ο Josh Johnson (2-3) οδήγησε τους Μαϊάμι Μάρλινς στο 5-3 με τους Κλίβελαντ Ίντιανς, ενώ ο Heath Bell κατέγραψε με δυσκολία το πέμπτο του φετινό save. Αντίθετα, ο Derek Lowe (6-2) παραχώρησε δύο runs

Keywords
Τυχαία Θέματα