Χωρίς Γκοτς ο Φοίνικας

Η ομάδα της Σύρου έλυσε τη συνεργασία της με τον Καναδό ακραίο, παραμονές του final-4 του League Cup.

Χωρίς τον Σιτβ Γκοτς θα συνεχίσει τη χρονιά ο Φοίνικας, αφού παραμονές του final-4 του League Cup στο νησί, οι διοικούντες αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Καναδό ακραίο, που δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του.

Ο Νίκος Νεόφυτος

δεν υπολογίζει ούτε τον Βασίλη Κουρνέτα, που επιστρέφει από το προ-ολυμπιακό τουρνουά της Γαλλίας, θα έχει όμως στη διάθεσή του τους Κουρούπη και Νικηφορίδη, που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση στις αρχές της εβδομάδας.

«Έχουμε κάποια... θεματάκια, αλλά νομίζω ότι την ώρα των αγώνων θα είμαστε πανέτοιμοι», είπε ο Στέλιος Νικηφορίδης αναφερόμενος στους αγώνες της Σύρου και πρόσθεσε:

«Όλη η ομάδα αντιμετωπίζει τη διοργάνωση με σοβαρότητα. Κρίνεται ένας τίτλος σ' αυτό το τουρνουά, ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο μας και θέλουμε να τους προσφέρουμε χαρά.
Το ότι κερδίσαμε την Κηφισιά στο πρωτάθλημα δεν έχει καμία σημασία γιατί πολύ απλά τη φετινή σεζόν αν δεν παίζεις σε κάθε ματς στο 100% θα έχεις προβλήματα. Αν είμαστε πάντως σοβαροί και παίξουμε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα