Ολυμπιάδα-Ατρόμητος Πειραιά 1-2

Μια ακόμη σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Ατρόμητος Πειραιά, καθώς επικράτησε 2-1 της νεοφώτιστης Ολυμπιάδας στο γήπεδο των Σιταποθηκών.

Το παιχνίδι είχε εκρηκτικό ξεκίνημα με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Η Ολυμπιάδα άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’ με τον Αντωνίου, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας. Η αντίδραση του Ατρόμητου ήταν άμεση και στο 7’ ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ του Ουσταμπασίδη.

Στη συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε καλό ρυθμό,

με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Στο 77’ ο διαιτητής Παπάζογλου (Ανατ. Αττικής) υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κολοφώτη από τον τερματοφύλακα της Ολυμπιάδας Γεωργίου, απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ουσταμπασίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε την ανατροπή του Ατρόμητου και το τελικό 1-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Γεωργίου, Παντελίδης, Μελάς, Γιανουλάκης, Πουλής, Γρηγοράκος (46’ Γιαννούκαρης), Γκιάτης (70’ Γκικουριάς), Δακουτρός ( 82’ Άννινος), Λιόσης, Αντωνίου, Καμμένος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Θωμόπουλος, Λοϊζίδης, Γαβαλάς (67’ Μπελιάς), Γεωργούλης, Διαμαντάκης, Νταλάκος, Κολοφώτης, Στεφανής, Δανασής (85’ Σταθουλόπουλος), Ουσταμπασίδης, Μυλωνάς (67’ Μιχαήλ)

Keywords
Τυχαία Θέματα