Μπόλονι: «Τη νίκη την πήρε όλη η ομάδα»

23:27 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του (όχι όμως και από τη νευρικότητα που έδειξαν σε κάποια σημεία) κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι, εστιάζοντας παράλληλα στην ώθηση που έδωσαν οι αλλαγές, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για πάρει την πρώτη θέση στα play

off.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του τεχνικού του «Δικέφαλου»:

«Δεν είδαμε ένα μεγάλο παιχνίδι, είδαμε παιχνίδι με πολλή νευρικότητα, πολλές μάχες και λιγότερο ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο, ίσως ήμασταν λίγο καλύτεροι, στο δεύτερο χάσαμε την κυριαρχία, το πρέσινγκ μερικών παικτών της ΑΕΚ αποδιοργάνωσε την αμυντική μας γραμμή και κάναμε πολλά τακτικά λάθη. Είμαστε τυχεροί που δεν κατάφερε η ΑΕΚ να σκοράρει.

Σήμερα μας βοήθησαν πολύ οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή, και πραγματικά κέρδισε η ομάδα, όχι ένας ή δύο παίκτες. Έχω κι άλλα συμπεράσματα, αλλά θα προτιμήσω να κρατήσω μόνο τη νίκη.

Αισθάνθηκα κι εγώ ότι η ΑΕΚ ήρθε για την ισοπαλία, δεν ήταν αυτή η φιλοσοφία μας, εμείς θέλαμε να γίνουμε καλύτεροι στα τελευταία 20 μέτρα, με τις αλλαγές που κάναμε. Βάλαμε τρεις επιθετικούς παίκτες, παίρνοντας κάποιο ρίσκο στο κέντρο. Ίσως γι΄ αυτό το λόγο, στο τέλος ο Θεός του ποδοσφαίρου ήταν μαζί μας. Δεν λέω ότι δεν δουλέψαμε για τη νίκη, δεν κάναμε συντήρηση σήμερα. Είχαμε μερικές πολύ καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο επίσης είχαμε μια καλή ευκαιρία. Δεν ξέρω αν υπήρχε και περίπτωση πέναλτι.

Δουλέψαμε πολύ για τη νίκη. Αλλά είδαμε και κάποια αρνητικά, με πρώτο τη νευρικότητα. Μερικοί παίκτες, δεν ξέρω γιατί, μου φάνηκαν λίγο κουρασμένοι. Είδαμε επίσης τον Έτο να μην έχει ρυθμό αυτή τη στιγμή, μετά τη μεγάλη απουσία του. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε».

Για τη μείωση της διαφοράς με τον Παναθηναϊκό: «Δεν είμαι κακός στα μαθηματικά, από τότε που ήμουν παιδί, τώρα όμως μπορώ να υπολογίσω μέχρι το επόμενο παιχνίδι».

Αν το σκορ του ΟΑΚΑ έφερε άγχος: «Όχι δεν το πιστεύω αυτό. Ήμασταν νευρικοί επειδή θέλαμε να κερδίσουμε, επειδή είναι πλέι οφ, επειδή ένιωθαν ότι ο κόσμος ξαναήρθε και θέλαμε να τους δώσουμε θετικές απαντήσεις. Ήμασταν νευρικοί, γιατί ίσως είχαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά… Το αποτέλεσμα στην Αθήνα ήταν καλό για μας, οπότε έπρεπε να είμαστε χαρούμενοι κι όχι νευρικοί».

Για το χρόνο των αλλαγών: «Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να γίνουν νωρίτερα. Είναι πολύ υποθετική ερώτηση, και τέτοιες ερωτήσεις δεν μπορώ να τις απαντήσω. Κάποιος πάνω από μένα θα μπορούσε να απαντήσει».

Για την ενέργεια του Σταφυλίδη στο γκολ: «Αυτό θα πρέπει να είναι ένα κίνητρο για όλους. Το ξέρω πως είναι πολύ καλό να νιώθεις βασικός, αλλά επίσης και το να έχει ο προπονητής ένα κουμπί να το πατήσει και να κάνει μια καλή αλλαγή, είναι καλό και γι’ αυτόν. Δεν θέλω να βλάψω κάποιον, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει κάποιες στιγμές κάποιον να βοηθήσεις. Ο Σταφυλίδης είναι ένα καλό παράδειγμα για τους άλλους μικρούς, που θα έρθουν αύριο στην προπόνηση, να δουλέψουν στην ομάδα».

Για τ

Keywords
Τυχαία Θέματα