«Δεν έμεινα ευχαριστημένος»

23:27 2/5/2012 - Πηγή: AEK365

Οι καλές θέσεις που πέτυχε στους Βαλκανικούς αγώνες του Κρούσεβατς, δεν εφησύχασαν τον Αλέξανδρο Καπισίδη, που παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, αναφέροντας πως αν και ήρθε το μετάλλιο οι επιδόσεις του δεν ήταν καλές.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην παρουσία της Εθνικής ομάδας στην Σερβία, αλλά και στην προσπάθεια που θα κάνει για να πιάσει το όριο για το Πανευρωπαϊκό στους αγώνες του «Ακρόπολις». Αναλυτικά:

Για την επίδοσή του στο Κρούσεβατς: «Δεν έκανα πολύ καλή παρουσία. Κρατάω μόνο το μετάλλιο και συνεχίζω.» ενώ

έκανε μια σύγκριση με την παρουσία του στους Πολυεθνείς της Κοΐμπρα «Οι χρόνοι μου στο Κρούσεβατς και στην Κοΐμπρα, κυρίως στα 1500μ., ήταν πάνω - κάτω οι ίδιοι. Δεν μπορώ να πω πως βελτιώθηκαν, αλλά μάλλον κυμάνθηκαν στα ίδια επίπεδα».

Για την συνολική προσπάθεια της ελληνικής αποστολής: «Όλη η ομάδα έκανε ό,τι μπορούσε για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Κάθε χρόνο οι Βαλκανικοί είναι μια διοργάνωση που την θέτουμε ως στόχο, και κάθε χρόνο τα καταφέρνουμε. Έχει μεγάλη σημασία να έχουμε μια καλή παρουσία σε τέτοιου είδους αγώνες».

Τέλος, μίλησε για τον επόμενο μεγάλο στόχο του, που δεν είναι άλλος από το όριο για το Πανευρωπαϊκό: «Επόμενος στόχος μου είναι να πιάσω το όριο για το Πανευρωπαϊκό. Είμαι 1.5'' πίσω από τον χρόνο που απαιτείται, και θα προσπαθήσω να τον φτάσω. Τώρα, θα ξεκουραστώ για 2-3 βδομάδες, ώστε να μην πάω με πίεση στο «Ακρόπολις». Ακόμη, όμως, δεν ξέρω σε ποιο αγώνισμα θα αγωνιστώ (ενν. τα 800μ. και τα 1500μ.). Είναι κάτι που θα συζητήσω με τους προπονητές μου τις προσεχείς μέρες, για να αποφασίσουμε και να διεκδικήσω κι εγώ μια θέση στην Αμβέρσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα