Αυλαία στην «παγκόσμια» ποδοσφαιρική γιορτή των ακαδημιών!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο PANINI CUP, με τη συνεργασία της ΠΕΠΣ Σάλας.

Η διοργάνωση διεξήχθη σε τρία διαφορετικά σαββατοκύριακα καλύπτοντας όλες τις ηλικίες των μικρών ποδοσφαιριστών, από 6 έως 14 ετών. Στόχος ήταν η διασκέδαση, ο συναγωνισμός και η μοναδική εμπειρία για τα παιδιά να αγωνιστούν με τα χρώματα μίας εθνικής ομάδας, διεκδικώντας ένα «παγκόσμιο τρόπαιο», σαν να προετοιμάζονται για μία μεγάλη μελλοντική ...καριέρα!

Κάθε ακαδημία μεταμορφωνόταν σε Γαλλία,

Αγγλία, Βραζιλία, Ελλάδα κτλ και μέσα σε δύο ημέρες προσπαθούσε να φτάσει στον μεγάλο Τελικό και να σηκώσει το τρόπαιο! Μασκότ, μουσική, μεγάλο κοινό, free style football show, ποδοσφαιριστές ήταν κάποιες από τις εκπλήξεις του 1ου PANINI CUP κάθε σαββατοκύριακο και σίγουρα οι μικροί λάτρεις του ποδοσφαίρου είχαν έναν ακόμα λόγο να χαίρονται λόγω του ότι με τη συμμετοχή τους έλαβαν από ένα αυθεντικό album της PANINI για τη συλλογή EURO 2012 και φακελάκια με αυτοκόλλητα αγαπημένων ποδοσφαιριστών.

Στα ημίχρονα των αγώνων άλλωστε, το μόνο που έβλεπε κανείς ήταν οι γνωστές ανταλλαγές αυτοκόλλητων με σκοπό να συμπληρώσει το κάθε παιδί όσο πιο γρήγορα τη δική του συλλογή! Οι νικήτριες ομάδες εκτός των κυπέλων και μεταλλίων που τους απονεμήθηκαν, πήραν και από ένα πλήρες άλμπουμ της νέας συλλογής EURO 2012.H PANINI είναι η μοναδική εταιρία που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα από την UEFA, για τις συλλογή EURO 2012!

Keywords
Τυχαία Θέματα