Τραπατόνι: Έχουμε ξεπεράσει την ήττα

16:02 14/6/2012 - Πηγή: AEK365

Σίγουρος πως η Εθνική Ιρλανδίας έχει ξεπεράσει την ήττα της πρεμιέρας από την Εθνική Κροατίας εμφανίστηκε ο Τζιοβάνι Τραπατόνι ο οποίος υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα μπουν με καλή ψυχολογία κόντρα στην Εθνική Ισπανίας για τον τρίτο όμιλο του EURO 2012.

Σε δηλώσεις του ενόψει του αποψινού αγώνα στο Γκντανσκ ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιρλανδίας τόνισε: "Η ομάδα πάντως έχει ξεπεράσει την ήττα και επικεντρώνεται

σε αυτό που έχει καταφέρει στα προηγούμενα 14 ματς, όπου και δεν έχει χάσει από μεγάλες ομάδες. Στην προπόνηση είδα τους παίκτες μου να «αναρρώνουν» και να έχουν καλή ψυχολογία. Είναι χαρακτηριστικό μας πως μπορούμε να επανερχόμαστε μετά από ήττες. Αυτό τόνισα και στην ομάδα μου, ότι χρειάζεται να έχουμε αυτοπεποίθηση. Έχουμε τόσο νέους όσο και έμπειρους παίκτες. Από όλους ζήτησα να πιστεύουν στις δυνατότητές τους και να σκέφτονται τον τρόπο με τον οποίο καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι εδώ . Είμαι αρκετά σίγουρος πως η ομάδα θα ανακάμψει μετά την ήττα και δε θα υποπέσει ξανά σε απλά λάθη".
Για το παιχνίδι της πρεμιέρας και την ήττα με 3-1 από την Κροατία, ο Τραπατόνι δήλωσε: "Χωρίς αμφιβολία η ομάδα σοκαρίστηκε όταν δέχτηκε το πρώτο γκολ, αλλά μπορώ να πω πως αντέδρασαν καλά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Αλλά μετά από αυτό πέσαμε και σε άλλο λάθος που μας κόστισε".

Keywords
Τυχαία Θέματα