«Αναρχία στην Σουηδία»

15:17 14/6/2012 - Πηγή: AEK365

Το κλίμα στην Εθνική Σουηδίας δεν είναι καθόλου καλό μετά την ήττα από την Ουκρανία για τον τέταρτο όμιλο του EURO 2012 όπως αναφέρουν σουηδικά δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο για αναρχία που επικρατεί στα αποδυτήρια όπου έχουν δημιουργηθεί δυο... στρατόπεδα.
Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν μετά το επεισόδιο που είχε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τον βοηθό προπονητή Μάρκους Άλμπακ με τους παίκτες να χωρίζονται στα δυο καθώς κάποιοι πήραν το μέρος του επιθετικού της Μίλαν και κάποιοι άλλοι το μέρος του βοηθού

προπονητή.
Σύμφωνα με την σουηδική εφημερίδα "Daily Star" ο ομοσπονδιακός τεχνικός Έρικ Χάμρεν προσπαθεί να επαναφέρει την ομόνοια στα αποδυτήρια αλλά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, "μέσα στα αποδυτήρια επικρατεί αναρχία. Η ατμόσφαιρα είναι απαίσια και κάθε προσπάθεια για ανακωχή έπεσε στο κενό".
Όλα αυτά συμβαίνουν λίγες μέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Αγγλία εκεί όπου η Σουηδία θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να μην περιοριστούν σε μεγάλο βαθμό οι ελπίδες της για πρόκριση στα προημιτελικά του EURO 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα