«Κρούση ΠΑΟ για Ανάκογλου»

16:02 14/6/2012 - Πηγή: AEK365

Από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Super League με την φανέλα του Πανσερραϊκού ο Δημήτρης Ανάκογλου βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών ομάδων με τον Πέτρο Θεοδωρίδη να μιλά για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και να αποκαλύπτει την "κρούση" που έκανε ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο σημείωσε πως στόχος του είναι να διαφυλάξει τα συμφέροντα της ομάδας

των Σερρών.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis", ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού τόνισε: "Λέτε πράγματα χωρίς να γνωρίζετε πολλές φορές. Το ότι υπάρχει ενδιαφέρον το ξέρουν όλοι, αλλά πρώτα θα πρέπει να διευθετηθούν κάποιες εκκρεμότητες. Εμείς δεν προβάλλουμε αντίρρηση για την μετακίνηση του παίκτη, αλλά πρέπει να προφυλάξουμε και τα συμφέροντα του Πανσερραϊκού. Πρέπει να καταλάβουν στον ΠΑΟΚ, ότι αν αυτοί έχουν προβλήματα, φανταστείτε οι ομάδες της Β' Εθνικής. Αν βρεθεί μια μέση λύση, δεν υπάρχει πρόβλημα να παραχωρήσουμε τον παίκτη. Υπάρχει κρούση και από τον Παναθηναϊκό, είναι αλήθεια".
Στην συνέχεια ο Θεοδωρίδης μίλησε για
Τα συμβαίνοντα στο ποδόσφαιρο και τα οικονομικά προβλήματα: "Δεν κάνουμε διακοπές, είμαστε πλέον υπάλληλοι των ομάδων. Πληρώνουμε το πάθος μας για μια ομάδα. Αυτό βέβαια δεν είναι καλό, γιατί βλέπετε τι συμβαίνει. Ο Πανσερραϊκός όλη τη χρονιά διαφήμιζε τον ΟΠΑΠ και στο τέλος μας λέει ότι δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα! Το ποδόσφαιρο έχει χρεοκοπήσει εδώ και καιρό. Πως θα αντεπεξέλθουν οι ομάδες των μικρότερων κατηγοριών της Football League με τα τόσα μικρά ποσά από τις χορηγίες".
Τις αδειοδοτήσεις των ομάδων της Super League: "Πέρυσι ο πρώτος αντιρρησίας για να γίνουν οι ομάδες 18 ήταν ο κύριος Παπουτσάκης και τώρα θέλει να γίνουν 19! Γιατί δεν γίνονται και 36; Εμείς όλα αυτά τα λέγαμε πέρυσι. Αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο καθένας κοιτάει την ομάδα του, χωρίς να υπολογίζει ουσιαστικά τις υπόλοιπες".

Keywords
Τυχαία Θέματα