Αραβική... στήριξη σε Μαντσίνι

Ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, Μανσούρ, πρόσφερε ψήφο... εμπιστοσύνης στον προπονητή της ομάδας του, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ μπιν Σουλτάν Αλ Ναχιάν είναι εξαιρετικά δημοφιλής πολιτικός στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά στην Ευρώπη είναι αποκλειστικά γνωστός σαν ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι. Με αφορμή τη νίκη με 1-0 σε βάρος της Άρσεναλ, η οποία έφερε τους «πολίτες» στα ημιτελικά του αγγλικού Λιγκ Καπ, ο Μανσούρ αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την χαρά του:

«Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι με την πορεία μας μέχρι στιγμής. Συναντώ πολλές φορές αδέλφια

από την Αραβία στο Λονδίνο και αυτοί ασκούν κριτική στην δουλειά του Μαντσίνι, αλλά εγώ νομίζω πως μας έχει θέσει σε σωστή τροχιά».

Αν και εκκρεμεί η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League, ο ιδιοκτήτης της Σίτι ξεκαθάρισε τον σημαντικότερο στόχο της ομάδας του:

«Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ο πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση της Premier League. Αν το πετύχουμε αυτό, τότε θα ακολουθήσουν αυτόματα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Και κατέληξε προσδιορίζοντας τον... τρόπο, με τον οποίο θα βρεθεί πάλι στο γήπεδο (έχει δει από κοντά μόνο το 3-0 σε βάρος της Λίβερπουλ τον Αύγουστο του 2010), για να παρακολουθήσει κάποιο παιχνίδι της ομάδας του:

«Με την βοήθεια του Θεού θα βρεθούμε πάλι εδώ σύντομα. Αν και έχουμε δει από κοντά μόλις ένα ματς της Μάντσεστερ Σίτι, παρακολουθούμε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον σύλλογο».

Keywords
Τυχαία Θέματα