Απομακρύνθηκε η Ευρώπη για Βόλφσμπουργκ, Μάιντς

Σε απλώς… μαθηματικές «ξεθώριασαν» οι ελπίδες των Μάιντς και Βόλφσμπουργκ για έξοδο στην Ευρώπη μετά τη «λευκή» ισοπαλία στην αναμέτρηση του «Κοφάκε Αρίνα» με την οποία άνοιξε η αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα του Μπενάλιο ο οποίος έκανε επίδειξη σταθερότητας… καταρρίπτοντας ό,τι πετούσε γύρω του, την ίδια ώρα που οι «Λύκοι» του Φέλιξ Μάγκατ, μετά από ένα καλό πρώτο ημίχρονο

όπου είχαν καλό ρυθμό, περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, ωστόσο θα μπορούσαν να κλέψουν το τρίποντο αν ο Μάντζουκιτς δεν είχε τσακωθεί με τα δίχτυα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και ενώ νωρίτερα (75΄) ο Βέτκλο είχε διώξει εν… πτήση τη βολίδα του Μάντλουνγκ από απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή.

Με την ισοπαλία αυτή έτσι η Βόλφσμπουργκ ανέβηκε στους 41 βαθμούς χάνοντας ωστόσο «χρυσή» ευκαιρία να πλησιάσει, έστω και προσωρινά, την προνομιούχο εξάδα (βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από τη Λεβερκούζεν η οποία έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο), ενώ η Μάιντς με τους 38 βαθμούς, για να προλάβει το τρένο της Ευρώπης, ελπίζει πλέον σε ένα μικρό ποδοσφαιρικό… θαύμα.

ΜΑΪΝΤΣ: Βέτκλο, Πόσπεχ, Κιρχόφ, Νοβέσκι, Ζαμπάβνικ (68' Καλιγκιούρι), Πολάνσκι (83' Μπαουμγκάρτλινγκερ), Σότο, Τσούπο Μότινγκ, Ζιντάν, Ίβανσιτς (46' Αλαγκουί), Σαλάι.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Χασέμπε (46' Τρες), Ρους, Μάντλουνγκ, Ροντρίγκες, Πόλακ, Σάφερ, Ντεζάγκα, Γίρασεκ (46' Τζόνσον), Βιειρίνια, Μάντζουκιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα