Επιστροφή με νίκη

00:02 21/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η αδράνεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ παίρνει τέλος. Η Ένωση μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, αλλά και των γιορτών του Πάσχα επιστρέφει στα γήπεδα και επιθυμεί να πάρει τη νίκη που θα της δώσει ακόμα δύο σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει αήττητη μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου αήττητη. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη που επιστρέφει στο κλειστό γήπεδο του

Βύρωνα, στο πλαίσιο της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 αντιμετωπίζει τον Φίλιππο Βέροιας σε ένα δύσκολο αγώνα, που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 14:30 το μεσημέρι.

Ο Ενωσίτης τεχνικός έχει μιλήσει στους παίκτες τους και τους έχει εξηγήσει πως πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι και απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο τους, αφού το ματς με την ομάδα της Βέροιας είναι δύσκολο και όλοι θα πρέπει να βγάλουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο μέσα στο γήπεδο για να φύγουν νικητές.Έτσι όλοι οι «κιτρινόμαυροι» που δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα γνωρίζουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν για να περιορίσουν τις κινήσεις των αντιπάλων τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα