Απολογήθηκαν και περιμένουν οι ΠΑΕ

Μέσω των δικηγόρων τους απολογήθηκαν την Τετάρτη (02/11) ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League οι ΠΑΕ που είχαν κληθεί σε απολογία για παραπτώματα των οπαδών τους σε παιχνίδια για την 4η, 5η, 6η και 7η αγωνιστική.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάστηκε στους Ολυμπιακό, Άρη και Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι», μέσω του Γιάννη Μώραλη, απολογήθηκαν για τα επεισόδια

που είχαν γίνει με τον Εργοτέλη, με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού να τονίζει μεταξύ άλλων: «Δεν έχουμε καμία σχέση με τα επεισόδια. Δεν είχαμε φτάσει καν στο γήπεδο ως αποστολή, ενώ ως ΠΑΕ δεν είχαμε δώσει εισιτήρια. Οι φίλαιλοι πήγαν μεμονωμένα».

Ο Άρης, μέσω του Γιάννη Κόντη, απολογήθηκε για την επίθεση των φιλάθλων της ομάδας στους επίσημους του ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος του Άρη είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχουμε καμία σχεση. Οι φίλαθλοι επέστρεψαν 40 λεπτά μετά από το τέλος του αγώνα για να πάρουν τα πανό τους, ενώ του ΠΑΟΚ είχαν φύγει 20-25 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, οπότε δεν μπορεί να έγιναν επεισόδια».

Ο Παναθηναϊκός, μέσω του δικηγόρου της ΠΑΕ, απολογήθηκε για το πανό στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά και για τα υβριστικά συνθήματα κατά της πολιτικής ηγεσίας, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν ευθυνόμαστε εμείς. Το κράτος καταστρέφεται, τι φταίμε εμείς;»

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League αναμένονται εντός της ημέρας (02/11).

Keywords
Τυχαία Θέματα