Επέμβαση στην καρδιά για τον Κασάνο!

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη τελικά ο Αντόνιο Κασάνο, όπως ανακοίνωσε η Μίλαν. Σε επέμβαση στην καρδιά θα υποβληθεί ο Ιταλός, η κατάσταση του οποίου βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά.

Το ευχάριστο στην όλη ιστορία είναι ότι το εγκεφαλικό το οποίο υπέστη ο Κασάνο δεν θα έχει μόνιμες επιπτώσεις στην υγεία του. Οι γιατροί μάλιστα θεωρούν πως μετά την επέμβαση στην καρδιά, ο Ιταλός επιθετικός της Μίλαν θα χρειαστεί κάποιους μήνες για να αποθεραπευθεί πλήρως, αλλά θα είναι σε θέση στο μέλλον να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά

η ανακοίνωση της Μίλαν

Bασιζόμενη στις ιατρικές εκθέσεις από την Πολυκλινική του Μιλάνου, η διοίκηση της Μίλαν ανακοινώνει πως ο Αντόνιο Κασάνο είχε ένα επεισόδιο που προερχόταν από βλάβη του εγκεφάλου. Χρειάστηκαν εξετάσεις 72 ωρών για να συμπεράνουν τελικά οι γιατροί ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν θα έχει νευρολογικές επιπτώσεις στον παίκτη. Ως αιτία εντοπίστηκε ένα πρόβλημα στην καρδιά, καθώς διαπιστώθηκε πως υπάρχει μία τρύπα στο διάφραγμα μεταξύ των δύο κεντρικών αρτηριών. Η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται ο Κασάνο έχει ήδη ως αποτέλεσμα τη ραγδαία βελτίωση της υγείας του. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε μία μικρή επέμβαση στην καρδιά, μετά το τέλος της οποίας θα καθοριστεί το απαιτούμενο χρονικό διάστημα για την αποθεραπεία του. Πιθανότατα θα αφορά κάποιους μήνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα