Tα… ρέστα του για Football league 2 ο Εθνικός

Αίτημα στην Ένωση της Football league και Football league 2 να συμπεριληφθεί στην κλήρωση της τρίτης κατηγορίας κατέθεσε ο Εθνικός Φιλιππιάδας διεκδικώντας τη θέση του Αετού Σκύδρας, ο οποίος πρωτοδίκως έχει υποβιβαστεί. Δείτε τα έγγραφα στο Onsports!

Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση της Ένωσης της Football League

και Football League 2, ο Αετός Σκύδρας έχει υποβιβαστεί στη Δ’ Εθνική για το σκάνδαλο με τα στημένα καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση στον βαθμολογικά πίνακα της Football League 2. Βέβαια, εκκρεμεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων στην οποία έχει προσφύγει ο Αετός.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες του Εθνικού Φιλιππιάδας θέλησαν να εκμεταλλευτούν την πρωτόδικη απόφαση που… στέλνει το σωματείο της Σκύδρας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και κατέθεσαν αίτημα στην ΕΠΑΕ, προκειμένου να συμπεριληφθεί η ομάδα τους στην κλήρωση της Football League 2, που είναι πολύ πιθανό να λάβει χώρα τη Δευτέρα στις 7 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, οι διοικούντες το σύλλογο έχουν ακόμη ένα… πάτημα σε περίπτωση που τελεσιδικήσει ο υποβιβασμός του Αετού, αφού η βαθμολογία της Football League 2 είχε επικυρωθεί με επιφύλαξη για τυχόν αποφάσεις που θα εκδοθούν από τα πειθαρχικά όργανα.

Να σημειωθεί ότι ο Εθνικός έχει δηλώσει συμμετοχή στη Δ’ Εθνική, ωστόσο, η κληρωτίδα τα… έφερε έτσι ώστε να έχει… ρεπό στα δύο πρώτα ματς του 5ου ομίλου.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα