Απόλλων Πατρών: Ήρθε ο Πετρόπουλος, έφυγε ο Πολυδωρόπουλος

Νέος διευθυντής ακαδημιών μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών στη θέση του Αλέκου Πολυδωρόπουλου ανέλαβε ο Τάκης Πετρόπουλος, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (21/06) ο σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Αχαιών»:

«Ο Απόλλωνας Πάτρας έχει τη μεγάλη χαρά να ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον καταξιωμένο προπονητή μπάσκετ αλλά και παλαιό του αθλητή Τάκη Πετρόπουλο. Ο κος Πετρόπουλος θα είναι ο διευθυντής των ακαδημιών μπάσκετ αλλά και γενικότερα του αναπτυξιακού προγράμματος του Συλλόγου, σε τεχνικό

αλλά και οργανωτικό επίπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση για τον Πετρόπουλο.

Η ανακοίνωση για τον Πολυδωρόπουλο: «Μετά από τρία χρόνια άψογης και εποικοδομητικής συνεργασίας με τον προπονητή μπάσκετ κο Αλέκο Πολυδωρόπουλο, ως Τεχνικό Διευθυντή της ακαδημίας μπάσκετ του Συλλόγου μας, ανακοινώνουμε την από κοινού συμφωνία για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας.

Κατά την διάρκεια των συζητήσεων για την ανανέωση της συνεργασίας μας ο κ. Πολυδωρόπουλος εξέφρασε την αδυναμία λόγω προσωπικού προβλήματος να συνεχίσει αναπόσπαστος στο έργο του κάτι που επιβάλει τόσο η σχέση του με το Σύλλογό μας όσο και η ιστορία του. Σίγουρα όταν οι συνθήκες επιβάλουν τον τερματισμό μιας εποικοδομητικής συνεργασίας, η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη.

Ο Σύλλογός μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Αλέκο Πολυδωρόπουλο για τη μέχρι τώρα πετυχημένη προσφορά του στην οργάνωση και ανάπτυξη των ακαδημιών μας, όχι μόνο σαν επαγγελματίας προπονητής αλλά και σαν ενεργό μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματα της προπονητικής του καριέρας».

Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Παράλληλα, οι «Αχαιοί» κάλεσαν τους επαγγελματίες της περιοχής για τη δραστηριοποίησή τους στον τομέα της προώθησης του χορηγικού προγράμματος του Απόλλωνα για τη νέα περίοδο 2012-13.

Αναλυτικά: «Ο Απόλλων Πάτρας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος στους επαγγελματίες της περιοχής μας, που δραστηριοποιούνται στους χώρους της διαφήμισης ή/και της επικοινωνίας, όπως υποβάλουν μέχρι την Παρασκευή 6/7/12 γραπτή και συγκεκριμένη πρόταση ενδιαφέροντος για τη δραστηριοποίησή τους στον τομέα της προώθησης του χορηγικού προγράμματος του Απόλλωνα για τη νέα περίοδο 2012-13.

Οι προτάσεις μπορούν να υποβάλονται είτε ταχυδρομικά στα γραφεία του Συλλόγου (Αριστοτέλους 11, 26335 Πάτρα) είτε ηλεκτρονικά στο [email protected]».

Keywords
Τυχαία Θέματα