Ζέεντορφ: Αφήνω πίσω την οικογένεια μου

16:02 21/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από δέκα χρόνια ο Κλάρενς Ζέεντορφ αποχωρεί από την Μίλαν και η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου όπου ο έμπειρος μέσος, φανερά συγκινημένος, μίλησε για τις μεγάλες στιγμές που έζησε με την Μίλαν υπογραμμίζοντας πως αφήνει την οικογένεια του.

Σε δηλώσεις του ο Κλάρενς Ζέεντορφ τόνισε: "Φεύγω μετά από 10 υπέροχα χρόνια. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος για το πως εξελίχθηκε η καριέρα μου στη Μίλαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του συλλόγου, τον Αντριάνο Γκαλιάνι και όλο το προσωπικό της ομάδας. Πάντα θα έχω έναν ξεχωριστό

δεσμό με την Μίλαν, καθώς πέρασε σχεδόν τη μισή καριέρα μου εδώ. Αφήνω πίσω την οικογένεια μου. Η απόφασή μου να φύγω από την ομάδα πάρθηκε πριν από λίγες ημέρες. Εάν ήθελα να παραμείνω, θα ερχόμουν πολύ γρήγορα σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας".
Από την μεριά του ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι είπε για τον Ζέεντορφ: "Θα μας λείψει ο Κλάρενς. Παντού. Στο γήπεδο, στο σύλλογο, στα αποδυτήρια. Είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που πέρασαν από τη Μίλαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα