Αφρουδάκης: «Συγγνώμη από τον κόσμο»

Ο Γιώργος Αφρουδάκης δεν έχει μάθει να χάνει, ωστόσο παραδέχτηκε πως δίκαια οι βαθμοί της νίκης «πήγαν» στην Χίο.

Ο έμπειρος φουνταριστός έμελλε να είναι ο μοιραίος παίκτης για τη ομάδα του, αφού λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, έχασε τετ α τετ απέναντι στον Φίλιππα Καραμπέτσο, με τον έμπειρο πορτιέρο να τον σταματάει. Ο ίδιος μιλώντας για την εξέλιξη του αγώνα, είπε: «Οι άμυνες ήταν αυτές που έπαιξαν καθοριστική εξέλιξη για την έκβαση του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να παρουσιάζει καλό πρόσωπο στο συγκεκριμένο

κομμάτι αλλά κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση και προσωπικά εγώ, ειδικά στο τέλος. Ήταν ένα ντέρμπι με την Χίο όμως να είναι το απόλυτο φαβορί για να φτάσει στο τέλος στην κορυφή. Ωστόσο, ο δρόμος είναι πολύ μακρύς ακόμα και έχουμε περιθώρια να βελτιωθούμε και οκτώ μήνες μπροστά μας μέχρι τα πλέι οφ. Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη από τον κόσμο που δεν μπορέσαμε να του δώσουμε χαρά», ήταν τα λόγια του Γιώργου Αφρουδάκη.

Όσον αφορά στη διαιτησία τόνισε: « «Η διαιτησία δεν έκρινε το αποτέλεσμα. Θα έλεγα πως ήταν και 50-50. Απλά θα ήθελα και εγώ να έχω τέτοια αντιμετώπιση στο ματς της Χίου, δηλαδή, μια αντιμετώπιση που ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα, όπως και σε έδρες τόσο καυτές όπως η σημερινή η δικιά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα