«Ανέβηκε ψηλά ο Πιερικός»

Υπερήφανοι για την ομάδα τους, παρά τον υποβιβασμό της στη Β’ Εθνική, δηλώνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πιερικού.

Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους παίκτες του Δημήτρη Γαλάνη για τη φετινή προσπάθειά τους, που χαρακτηρίστηκε από αξιοπρέπεια, κι εύχεται ο υποβιβασμός να αποδειχθεί μόνο μια μικρή παρένθεση στην ιστορία του κατερινιώτικου συλλόγου.

Η ανακοίνωση, που τιτλοφορείται «Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου», έχει ως εξής: «Όχι, η ομάδα του Πιερικού/Αρχελάου δεν υποβιβάστηκε, δεν έπεσε κατηγορία. Η μεγάλη

ομάδα του μπάσκετ της Κατερίνης ανέβηκε επίπεδο, ανέβηκε κατηγορία, ανέβηκε ψηλά, πολύ ψηλά στη συνείδηση όλων όσων αγαπούν αληθινά τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Οι παράγοντες, οι καλαθοσφαιριστές, οι προπονητές και οι φίλαθλοι του συλλόγου έδωσαν και φέτος τον αγώνα τον καλό, με αξιοπρέπεια και αξιοπιστία. Νίκησαν κι έχασαν στο παρκέ. Προσέφεραν χαρές, συγκινήσεις, λύπες. Πάνω από όλα όμως έδωσαν ελπίδα στον κόσμο που αγωνιά για το αύριο. Έδωσαν την υπόσχεση ότι ο αθλητισμός δεν πεθαίνει από μία ήττα ή μία νίκη ή ένα σουτ, που σε ανεβάζει ή σε κατεβάζει στα πρωταθλήματα. Μας έπεισαν πως γίνεται δουλειά σε βάθος με στόχο και προοπτική.

Εμείς στο Σύλλογο Φίλων Ιστορίας Πιερικού είμαστε όλοι πεπεισμένοι πως η σπουδαία προσπάθεια στον Πιερικό/Αρχέλαο θα συνεχιστεί με περισσότερο πάθος, τόλμη και αποφασιστικότητα. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για το έργο της ομάδας μας και συνιστούμε σε όλο το φίλαθλο κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει το δύσκολο αγώνα που έχει η ομάδα μπροστά της. Η Β’ Εθνική κατηγορία είναι ένα γρήγορο πέρασμα, ένα μικρό διάλειμμα για τα καλύτερα που έρχονται και με γνώμονα πάντα την τεράστια επιτυχία του εφηβικού τμήματος που συγκαταλέγεται στις έξι πρώτες ομάδες στη Ελλάδα. Ο σύλλογός μας στέλνει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Πιερικού/Αρχέλαου και εύχεται δύναμη σε όλους, προκειμένου να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μπάσκετ που μας αφύπνισε θετικά τα τελευταία χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα