Ανέλαβε ο Michel Therrien τους Μόντρεαλ Κανάντιενς

03:43 6/6/2012 - Πηγή: OnSports

Νέος προπονητής των Μόντρεαλ Κανάντιενς είναι ο Michel Therrien και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Ο Therrien υπήρξε κόουτς των «χαμπς» από το 2000 μέχρι το 2003 και πλέον παίρνει δεύτερη ευκαιρία στην ιστορική ομάδα. Στο μεσοδιάστημα είχε αναλάβει τους Πίτσμπουργκ Πένγκουινς, από το 2005 μέχρι το 2009. Πρόκειται για την πρώτη σημαντική κίνηση του νέου GM, Marc Bergevin, ο οποίος φαίνεται πως είχε

εξετάσει τους Marc Crawford και Patrick Roy, πριν καταλήξει στον Therrien.

Τέσσερις σερί νίκες χρειάζονται οι Ντέβιλς

Το 1942 οι Τορόντο Μέιπλ Λιφς ανέτρεψαν αρχικό 3-0 και κατέκτησαν το Stanley Cup. Το ίδιο φιλοδοξούν να πετύχουν οι Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς κόντρα στους Λος Άντζελες Κινγκς. «Δεν θα τα παρατήσουμε, μέχρι να συμπληρώσει κάποιος τέσσερις νίκες. Εμείς θέλουμε τέσσερις συνεχόμενες και αυτό ακριβώς θα επιδιώξουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των «διαβόλων», Zach Parise.

Τριετής ανανέωση στον Cody McLeod

Νέο τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο 27χρονος Cody McLeod με τους Κολοράντο Άβαλανς. Πρόκειται για τον «σκληρό» των «αβς», καθώς είχε συμπληρώσει 164 λεπτά ποινής το 2011-12.

Εκτός Σένατορς ο Kuba

Πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στους Ότουα Σένατορς ο 32χρονος Filip Kuba. Πάντως ενδέχεται να αποσπάσει συμβόλαιο από άλλη ομάδα του NHL, ώστε να μείνει στη λίγκα.

Οικογενειακή περιπέτεια για τον Dominic Moore

Σπάνια μορφή καρκίνου έχει η σύζυγος του Dominic Moore, κεντρικός επιθετικός των Σαν Χοσέ Σαρκς. Η ασθένεια διαγνώστηκε στο τέλος του 2011-12 και ο Moore ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του και την ομάδα του, για τη συμπαράσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα