Δεν θα απεργήσουν οι διαιτητές του NFL

02:32 6/6/2012 - Πηγή: OnSports

H ένωση διαιτητών του NFL ξεκαθάρισε πως δεν εξετάζεται η περίπτωση αποχής και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Μπορεί η λίγκα να ανάφερε το ενδεχόμενο πρόσληψης αναπληρωματικών διαιτητών, αλλά η NFLRA διέψευσε τα σενάρια περί απεργίας. Πάντως δεν έχει υπογραφεί ακόμα νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, οπότε οι

τωρινοί ρέφερι δεν θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν, αν διατηρηθούν τα τωρινά δεδομένα.

Τιμωρία στους Σίχοκς

Ξεπεράστηκε το όριο προπονήσεων στο προπαρασκευαστικό κομμάτι της προετοιμασίας από τους Σιάτλ Σίχοκς και το NFL τιμώρησε την ομάδα. Συγκεκριμένα ακυρώθηκε οι ασκήσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης, καθώς απαγορεύτηκε η είσοδος παικτών στις εγκαταστάσεις των Σίχοκς, εκείνες τις ημέρες. Άλλωστε η προηγούμενη συλλογική σύμβαση εργασίας απαγορεύει επαφές μεταξύ των παικτών, σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, κανονισμό που παραβίασαν οι εκπρόσωποι του Σιάτλ.

Στους Σέιντς ο Elbert Mack

Τον cornerback, Elbert Mack, απέκτησαν οι Νιου Ορλίνς Σέιντς. Ο πρώην παίκτης των Τάμπα Μπέι Μπακανίερς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Επίσης, οι «άγιοι» πρόσθεσαν τον έμπειρο quarterback, Luke McCown, ο οποίος πήρε μέρος σε δύο περσινά παιχνίδια των Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς.

Σε καλή κατάσταση ο Peyton Manning

Εντυπωσιάζει στις προπονήσεις των Ντένβερ Μπρόνκος, ο Peyton Manning. Στις πρώτες του ασκήσεις με τη νέα του ομάδα, ο θρυλικός quarterback δείχνει πως έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις στον λαιμό και πως θα είναι πανέτοιμος για τη νέα χρονιά.

Επαναφορά για Kyle Williams

Εγκρίθηκε ιατρικά η επιστροφή του Kyle Williams στις προπονήσεις των Μπάφαλο Μπιλς. Θυμίζουμε πως ο defensive tackle υπέφερε σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό πόδι.

Ακτινογραφία ο Cushing

Ο linebacker των Χιούστον Τέξανς, Brian Cushing, υποβλήθηκε σε ακτινογραφία στο γόνατο. Για την ώρα ο τραυματισμός δεν φαίνεται σοβαρός, αλλά θα μείνει προσωρινά στο περιθώριο, για προληπτικούς λόγους.

Νέος quarterback στους Κάνσας Σίτι Τσιφς

Έχουν ήδη τους Matt Cassel, Brady Quinn και Ricky Stanzi, αλλά οι Κάνσας Σίτι Τσιφς απέκτησαν και τον rookie quarterback, Alex Tanney. Πρόκειται για τον νεαρό Αμερικανό, που έχει εντυπωσιάσει μέσω... YouTube, ενώ είχε δοκιμαστεί στους Μπάφαλο Μπιλς, πριν από λίγες εβδομάδες.

Σε αγώνα... μπάσκετ τραυματίστηκε ο Terrell Suggs

Εκτός παραμένει ο linebacker των Μπάλτιμορ Ρέιβενς, Terrell Suggs, λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα. Πλέον αποκαλύφθηκε πως ο Suggs χτύπησε σε παιχνίδι... μπάσκετ. Αρχικά δεν ήταν γνωστός ο τρόπος, που τραυματίστηκε στις 29 Απριλίου.

Λιγότερους πόνους για τον Jahvid Best

Ξεπερνά τη διάσειση του ο Jahvid Best των Ντιτρόιτ Λάιονς. Συγκεκριμένα φαίνεται πως θα είναι στο 100%, πριν από την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ενόψει της νέας σεζόν.

Πήραν A.J. Love οι Βάικινγκς

Πρόσθεσαν τον undrafted rookie wide receiver, A.J. Love, στο ρόστερ τους οι Μινεσότα Βάικινγκς. Έτσι συμπλήρωσαν 90άδα ενεργών παικτών, καθώς χθε

Keywords
Τυχαία Θέματα