Ανδριανόπουλος: «Παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα!»

Ο εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Αίαντα Σαλαμίνας απέναντι στον Αιολικό, Στέλιος Ανδριανόπουλος μιλάει στο Onsports για την επιτυχία της ομάδας του.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Αίας Σαλαμίνας για την 9η αγωνιστική του 9ου ομίλου της Δ’ Εθνικής, κάνοντας την μεγάλη έκπληξη επικρατώντας 2-0 του Αιολικού εκτός έδρας. Το Onsports ήρθε σε επικοινωνία με τον βασικό μεσοεπιθετικό

της ομάδας, Στέλιο Ανδριανόπουλος ο οποίος τόνισε:

«Δεν μπορώ να ξέρω τι άλλαξε και είχαμε μία τόσο διαφορετική εικόνα από τα άλλα παιχνίδια. Στα προηγούμενα είχαμε επίσης καλές εμφανίσεις αλλά μας έλειπε η τύχη. Στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι στιγμής θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερους βαθμούς. Ίσως μας επηρέασε η αλλαγή προπονητή και η αλλαγή της διοίκησης. Φαίνεται ότι αυτές άλλαξε και η ψυχολογία μας», είπε αρχικά ο 22χρονος μεσοεπιθετικός της ομάδας της Σαλαμίνας για να συνεχίσει:

«Τα περισσότερα παιδία που υπήρχαν στην ενδεκάδα έχουμε παίξει και λίγο παραπάνω μαζί και δεν μας επηρέασε η έδρα και η ατμόσφαιρα που αντιμετωπίσαμε. Βοηθήσαμε από την πλευρά μας τους νεότερους στην ομάδα για να μπουν στο κλίμα. Μπήκαμε από την αρχή δυνατά και δεν φοβηθήκαμε τον Αιολικό που είναι από τα φαβορί για την άνοδο και μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο σαν μεγάλη ομάδα».

Στη συνέχεια τόνισε ότι μετά από αυτή τη νίκη αλλάζουν και οι στόχοι της ομάδας. «Αρχικά πρέπει να σωθούμε γιατί δεν αξίζει στον Αίαντα να πέσει κατηγορία. Θέλουμε να κάνουμε ένα σερί νικών και να ξεφύγουμε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εμείς πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε στην παραμονή και ότι η βαθμολογική συγκομιδή μας αδικεί», κατέληξε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα