Αναζητώντας τη λύση η ΑΕΚ

Στις 09:30 ξεκινάει η συνάντηση στα Σπάτα μετά την πρόταση του Μιχάλη Τροχανά «Θεμέλιο 21» για να βρεθεί λύση στα διοικητικά προβλήματα της ΑΕΚ.

Μία από τις δυσκολότερες εβδομάδες της ιστορίας της πέρασε η ΑΕΚ, η οποία έχει φθάσει σε οριακό σημείο. Ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν προσφυγές (Λεονάρντο και Νίκος Καράμπελας) και άλλοι αποχώρησαν για άλλες πολιτείες (Χουάν Κάλα).

Για

αυτόν τον λόγο οι επιφανείς φίλοι της ομάδας, με μπροστάρη τον Μιχάλη Τροχανά θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με μοναδικό στόχο να βρουν μία λύση για την ΑΕΚ και να εξασφαλίσουν το μέλλον της το οποίο προμηνύεται δυσοίωνο με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Η λίστα των προσκεκλημένων από τον πρώην πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων» περιλαμβάνει αρκετά ηχηρά ονόματα. Στα Σπάτα αναμένονται να βρεθούν οι Μιχάλης Τροχανάς, Ντέμης Νικολαΐδης, Τάκης Κανελλόπουλος, Νίκος Κούλης, Πέτρος Παππάς, Σταύρος Αδαμίδης, Μάκης Κασνακίδης, ο ηγέτης της Original Δημήτρης Χατζηχρήστος αλλά και ο Μίμης Παπαϊωάννου εκτός άλλων.

Βέβαια, από το… ραντεβού αυτό θα λείπουν και αρκετά ονόματα που φίλοι της ΑΕΚ θα ήθελαν να δουν στα διοικητικά της, όπως είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το «παρών» δεν θα προλάβει να δώσει ούτε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς, ο οποίος όμως έχει ενημερώσει ότι θα είναι σύμφωνος με όποια πρόταση και αν «βγει» από τη συγκεκριμένη συνάντηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα