Μία… ωραία ατμόσφαιρα η Football League

Η 14η αγωνιστική διεξάγεται με δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών και φόντο την αποχή που έρχεται.

Η κούραση είναι δεδομένη, λόγω της εμβόλιμης 13ης αγωνιστικής. Το μέλλον δεδομένα αβέβαιο, καθώς οι ποδοσφαιριστές μέσω του ΠΣΑΠ έκαναν γνωστό ότι δεν θα κατεβούν ξανά στο γήπεδο αν δεν ασφαλιστούν, ενώ και η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι από 13 Φεβρουαρίου μπαίνει λουκέτο αν δεν υπογραφεί η σύμβαση με τον ΟΠΑΠ. Μέσα, λοιπόν, σε μία… ωραία ατμόσφαιρα

θα διεξαχθούν την Κυριακή (29/01, 15:00) οι οκτώ από τις εννέα αναμετρήσεις της ημέρας.

Ο Πλατανιάς Χανίων θέλει να επανέλθει στην κορυφή, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Επανομής. Η Αναγέννηση μετρά τρεις διαδοχικές νίκες στο γήπεδό της και γνωρίζει καλά πως αν γίνει η δεύτερη ομάδα που θα κερδίσει τους Κρητικούς θα έχει κάνει αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στην εξάδα.

Στην Καισαριανή ο Εθνικός Αστέρας χωρίς ποδοσφαιριστές και χωρίς φιλάθλους (η ΠΑΕ δεν σφράγισε εισιτήρια) θα κληθεί να κάνει στην άκρη τα πολλά οικονομικά προβλήματα και να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στον Πανθρακικό. Οι Ακρίτες είναι ανεβασμένοι έπειτα από τη νίκη σε βάρος της ΑΕΛ και οφείλουν να δείξουν σοβαρότητα για να φύγουν με το τρίποντο, καθώς οι γηπεδούχοι είναι μάχιμοι αν και αποδεκατισμένοι.

Κομβικής σημασίας ματς θα γίνει στο Ελ Πάσο (ΟΤΕ TV). Η αήττητη στο γήπεδό της Καλλιθέα θα υποδεχτεί την ΑΕΛ, που μετρά τρεις διαδοχικές ήττες με το ίδιο σκορ (1-0). Οι γηπεδούχοι ψάχνουν βαθμούς για να αναρριχηθούν, ενώ οι Θεσσαλοί γνωρίζουν ότι το παιχνίδι είναι χωρίς επιστροφή και η νέα αρχή μονόδρομος.

Η Καλλονή έχει συμπληρώσει τέσσερις αγωνιστικές αήττητη και δείχνει ότι με τις προσθήκες θα διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την άνετη παραμονή. Η ομάδα της Λέσβου θα δοκιμαστεί στα Γιαννιτσά, με την Αναγέννηση να είναι η χειρότερη σε συγκομιδή πόντων εντός έδρας. Η ομάδα της Πέλλας δεν έχει περιθώρια για απώλειες και θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη αν θέλει να πάρει το τρίποντο – ανάσα.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών είναι αυτό στη Ρόδο ανάμεσα στον Διαγόρα και την Παναχαϊκή. Οι γηπεδούχοι περιμένουν τη Δευτέρα (30/01) να μάθουν αν θα πάρουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, ώστε να ενισχυθούν και απέναντι στους Πατρινούς θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για την έκπληξη. Οι Αχαιοί είναι φαβορί, αλλά και αήττητοι σε δύο αγώνες με τον Βασίλη Βούζα στον πάγκο.

Στη Φυλή θα κάνει το ντεμπούτο του με τον Πιερικό ο Γιώργος Χατζάρας. Ο νέος τεχνικός των «ασπρόμαυρων», φυσικά, θέλει να οδηγήσει σε νίκη την ομάδα της Κατερίνης για το βήμα εξάδας, όμως η ομάδα της Φυλής παρά την ήττα στη Βέροια έχει αποδείξει ότι μετά τις κινήσεις ενίσχυσης θα είναι σκληρό καρύδι.

Το ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στην τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού συνοδεύτηκε από νίκη σε βάρος του Φωκικού. Τα «λιοντάρια», λοιπόν, θέλουν να συνεχίσουν με νέο τρίποντο και να φύγουν χωρίς απώλειες από τα Ψαχνά. Στην αποστολή βρίσκονται οι νεοαποκτηθέντε

Keywords
Τυχαία Θέματα