Ντέρμπι στη Ριζούπολη,«δοκιμασία» Πανηλειακού στη Ζάκυνθο!

Το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΑΟ Γλυφάδας στη Ριζούπολη ξεχωρίζει στην 8η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της football league 2, ενώ ο πρωτοπόρος Πανηλειακός φιλοξενείται από τη Ζάκυνθο.

Ο Απόλλων Σμύρνης προέρχεται από το «διπλό» στη Ζάκυνθο,όμως στην έδρα του έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από το ματς της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας. Το αρνητικό σερί, λοιπόν, θέλει να το σταματήσει την Κυριακή (29/01) κόντρα σε έναν πολύ

δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο ΑΟ Γλυφάδας, για να παραμείνει κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν μετά τη νίκη επί της Προοδευτικής επιθυμεί νακάνει το «δύο στα δύο» κόντρα σε ακόμη έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους πρωταγωνιστικούς στόχους με αυτή.

Στη Ζάκυνθο «δοκιμάζεται» ο πρωτοπόρος Πανηλειακός, πουαναμένεται να εμφανιστεί με νέο… λουκ, αφού στη διάθεση του προπονητή του, Σωτήρη Αντωνίου, βρίσκονται και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Οι«ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να κάνουν το «τρία στα τρία» και να παραμείνου νστο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Η Ζάκυνθος, απεναντίας, μετά την εντός έδρας γκέλα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες στο«σπίτι» της.

Η Καλαμάτα κοντράρεται στη Μαγούλα από τον τοπικό Αστέρα, μεσκοπό να διατηρήσει το αήττητο που κατέχει μόνο αυτή στο πρωτάθλημα του νοτίουομίλου της football league 2! Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Στέλιου Βογιατζή θα επιδιώξει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Προοδευτική υποδέχεται τον ΑΟΧ και θέλει να επιστρέψει σταθετικά αποτελέσματα μετά τις ήττες από τη Ζάκυνθο και τον ΑΟ Γλυφάδας. Το ίδιοεπιθυμεί και ο ΑΟΧ που αγνοεί τη νίκη από τις 18 Δεκεμβρίου απέναντι στονΑστέρα Μαγούλας (2-0).

Τέλος, ο Ηλυσιακός με τον Σάκη Δέδε να ντεμπουτάρει στονπάγκο του και με νέα πρόσωπα στην αποστολή του, φιλοξενεί τον Ρούβα, μεμοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί, από τηνάλλη, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο θετικό τους σερί και κάνουν το «τρία στατρία».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της football league 2:

Δημοτικό Ζακύνθου: Ζάκυνθος- Πανηλειακός: 15.00

Δημοτικό Ελευσίνας: Αστέρας Μαγούλας- Καλαμάτα: 15.00

Γήπεδο Ριζούπολης: Απόλλων Σμύρνης- ΑΟ Γλυφάδας: 15.00

Γήπεδο Νίκαιας: Προοδευτική- ΑΟΧ: 15.00

Δημοτικό Ζωγράφου: Ηλυσιακός- Ρούβας: 15.00

Ρεπό: ΠΑΟ Ρουφ

Keywords
Τυχαία Θέματα