Τα βλέμματα στην Καλαμαριά

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τη Νίκη Βόλου συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, για την 8η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League.

Το παιχνίδι στην Καλαμαριά δεσπόζει αύριο (29/01), αφού ο δεύτερος Απόλλωνας υποδέχεται την τρίτη στη βαθμολογία, Νίκη Βόλου.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο πρωτοπόρος Εθνικός Γαζώρου, ο οποίος φιλοξενείται από τον Οδυσσέα Αναγέννησης που χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να... ξεκολλήσει από τις τελευταίες

θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Τηλυκράτης υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, σε ένα ματς που οι Λευκαδίτες θέλουν τη νίκη προκειμένου να ξεφύγουν περισσότερο στην πρώτη τετράδα.

Την επαφή με τους πρώτους τέσσερις θέλει να κρατήσει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, αφού φιλοξενεί τον τελευταίο και... καταϊδρωμένο Αετό Σκύδρας που έχει επτά ήττες σε ισάριθμα ματς.

Βατανιακός και Τύρναβος «συγκρούονται» στην έδρα του πρώτου, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται τρεις βαθμούς πιο πάνω από την ομάδα του Τυρνάβου.

Τέλος, οι Πόντιοι Κατερίνης παίζουν στην Κρανούλα με την τοπική Δόξα, σε ένα παιχνίδι που αν οι γηπεδούχοι δεν πάρουν το «τρίποντο» θα... βυθιστούν ακόμα περισσότερο στην τελευταία τριάδα του ομίλου.

Όλα τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής ξεκινούν στις 15:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα