Ανατροπές υπέρ 76ερς και Σέλτικς

08:43 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Μπόστον Σέλτικς και οι Φιλαδέλφεια 76ερς πήραν το πλεονέκτημα της έδρας στις σειρές τους σε βάρος των Ατλάντα Χοκς και Σικάγο Μπουλς, αντίστοιχα, ενώ οι Λος Άντζελες Λέικερς έφτασαν στο 2-0.

Παρακολούθησε από τον πάγκο τον αγώνα ο Ντέρικ Ρόουζ και οι «ταύροι» δεν ξεπέρασαν την απουσία του, η οποία είναι οριστική μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Αυτή, μάλιστα, μπορεί να ολοκληρωθεί σύντομα, αν οι Μπουλς επαναλάβουν εμφανίσεις, όπως αυτή που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο του αποψινού (ξημερώματα 02/05) αγώνα κόντρα στους «σίξερς».

Συγκεκριμένα οι

εκπρόσωποι της Φιλαδέλφειας κυριάρχησαν απόλυτα στο παρκέ, πάτησαν... γκάζι και πήραν πολύ εύκολα τη νίκη. Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην έδρα τους, όπου θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα.

Ακριβώς το ίδιο θα επιδιώξουν οι Σέλτικς κόντρα στους Χοκς στο τρίτο ματς της δικής τους σειράς, που θα γίνει στο «TD Garden». Χωρίς τους Ρέι Άλεν και Ραζόν Ρόντο, οι «κέλτες» πέρασαν από την Ατλάντα και ισοφάρισαν σε 1-1 έχοντας μπροστάρη τον Πολ Πιρς.

Τέλος, οι «λιμνάνθρωποι» επικράτησαν πάλι των Ντένβερ Νάγκετς του Κώστα Κουφού. Είχαν το προβάδισμα για όλο το ματς και οι Λέικερς έκαναν το 2-0 στη σειρά, η οποία κρίνεται στις τέσσερις νίκες.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ατλάντα Χοκς-Μπόστον Σέλτκς 80-87 (στο 1-1 η σειρά)
Σικάγο Μπουλς-Φιλαδέλφεια 76ερς 92-109 (στο 1-1 η σειρά)
Λος Άντζελες Λέικερς-Ντένβερ Νάγκετς 104-100 (στο 2-0 οι Λέικερς)

Keywords
Τυχαία Θέματα