Δυο νίκες για το «σεντόνι» η Νάπολι

08:33 2/5/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A 36η αγωνιστική

ΝΑΠΟΛΙ-ΠΑΛΕΡΜΟ 2-0
"Σαν Πάολο"
Ακόμα ένα βήμα για να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Νάπολι επικρατώντας με 2-0 της Παλέρμο. Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι παρέμεινε στην Τρίτη θέση, τρεις βαθμούς πάνω από τους διώκτες της, Ουντινέζε, Ίντερ και Λάτσιο, και πλέον θέλει νίκες στα δυο παιχνίδια που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος με Μπολόνια (εκτός) και Σιένα εντός για να πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική

διοργάνωση.
Τα πράγματα στο "Σαν Πάολο" ξεκαθάρισαν από το πρώτο ημίχρονο για την Νάπολι με τον Καβάνι να δίνει προβάδισμα στους Ναπολιτάνους στο 16ο λεπτό και τον Χάμσικ στο 35ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό 2-0. Η Παλέρμο παρά την ήττα δεν αναμένεται να κινδυνεύσει καθώς απέχει επτά βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού.
ΝΑΠΟΛΙ : Ντε Σάνκτις, Φεντερίκο Φερνάντες (86' Μπρίτος), Πάολο Καναβάρο, Αρόνικα, Γκαργκάνο, Γκιοκχάν Ινλέρ, Μάτζο, Σούνιγκα, Χαμσικ (81' Ντοσένα), Πάντεβ (76' Λαβέτσι), Καβάνι.
ΠΑΛΕΡΜΟ: Βιβιάνο, Εσεκιέλ Μουνιός, Μιλάνοβιτς (63' Ζάχαβι), Λαμπρίν, Πιζάνο, Ντονάτι, Μπαρέτο, Μιλιάτσο, Μπερτόλο (70' Αγκιρεγκαράι), Ίλιτσιτς (50' Μεχμέτι), Αμπέλ Ερνάντες.

ΚΙΕΒΟ-ΡΟΜΑ 0-0
"Μπεντεγκόντι"
Στην βροχερή Βερόνα, Κιέβο και Ρόμα έμειναν στο 0-0 με τους γηπεδούχους να παίρνουν το βαθμό που χρειάζονται για να παραμείνουν στην Serie A και την νέα σεζόν με τους φιλοξενούμενους του Λουίς Ενρίκε να πραγματοποιούν άλλη μια κακή εμφάνιση με την έξοδο στην Ευρώπη να απομακρύνεται όλο και πιο πολύ δυο αγωνιστικές πριν το τέλος.
ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Σάρντο, Μπόστιαν Σέζαρ, Ατσέρμπι, Τζόκιτς, Μπράντλεϊ (78' Βάτσεκ), Πέρπαριμ Χέτεμαϊ, Ριγκόνι, Κρουσάδο (83' Σαμάρκο), Πελισιέρ, Παλόσκι (71' Ουρίμπε).
ΡΟΜΑ: Κούρτσι, Ταντέι, Κιάερ (69' Περότα), Χάινσε, Χοσέ Άνχελ, Γκάγκο Ντε Ρόσι, Μαρκίνιο (80' Φάμπιο Σιμπλίσιο), Τότι, Μπόγιαν (46' Ταγιό), Μπορίνι.

Τρίτη 01-05-2012
Κιέβο-Ρόμα 0-0
Νάπολι-Παλέρμο 2-0
Τετάρτη 02-05-2012 (21:45)
Μίλαν-Αταλάντα
Κατάνια-Μπολόνια
Τσεζένα-Ουντινέζε
Φιορεντίνα-Νοβάρα
Τζένοα-Κάλιαρι
Γιουβέντους-Λέτσε
Λάτσιο-Σιένα
Πάρμα-Ίντερ

Keywords
Τυχαία Θέματα