Μάτζικ... νίκη για τους Ντότζερς

08:12 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Στο πρώτο τους παιχνίδι με επίσημο ιδιοκτήτη τον Μάτζικ Τζόνσον, οι Λος Άντζελες Ντότζερς επιβλήθηκαν με 7-6 των Κολοράντο Ρόκις.

Μόλις τέσσερα hits παραχώρησε ο Ted Lilly (3-0) σε επτά innings, ενώ οι Dee Gordon, Andre Ethier και A.J. Ellis σημείωσαν home runs για τους Ντότζερς. Μετά το 7-0, οι Ρόκις μείωσαν σε 7-6, αλλά ο Javy Guerra συμπλήρωσε οκτώ saves σαν πέμπτη λύση

από το bullpen. Πλέον οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» έχουν 17 νίκες σε 24 ματς.

Με διπλό home run του pinch-hitter, Mark Kotsay, στο όγδοο inning, οι Σαν Ντιέγκο Πάντρες κέρδισαν με 2-0 τους Μιλγουόκι Μπρούερς του Τζορτζ Κοτταρά. O Francisco Rodriguez (0-3) παραχώρησε το καταλυτικό χτύπημα στον πρώην παίκτη των Μπρούερς και «χάλασε» τη θετική εμφάνιση του Shaun Marcum στα πρώτα επτά innings. Εξίσου θετικός ήταν ο έτερος starting pitcher, Edinson Volquez, ενώ ο Huston Street πήρε εύκολα το τέταρτό του φετινό save στο ένατο inning.

Το δεύτερο shutout της καριέρας του σημείωσε ο Jerome Williams (2-1) στο 4-0 των Λος Άντζελες Έιντζελς σε βάρος των Μινεσότα Τουίνς με 109 pitches. O pitcher παραχώρησε τρία hits και ένα walk, ενώ είχε έξι strikeouts σε εννέα innings! Έτσι επικράτησε εύκολα του Francisco Liriano (0-4), ο οποίος δέχθηκε home runs από τους Torii Huner και Howie Kendrick στο δεύτερο inning. Το 4-0 διαμορφώθηκε από το τρίτο κομμάτι της αναμέτρησης.

O Giancarlo Stanton «έγραψε» home run για δεύτερη φορά σε τρία ματς και συνέβαλε στο 2-1 των Μαϊάμι Μάρλινς σε βάρος των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς. Έτσι ο Ricky Nolasco (3-0) χρεώθηκε τη νίκη σε βάρος του Matt Cain (1-2), αν και δέχθηκε home run από τον Pablo Sandoval στο έκτο κομμάτι της αναμέτρησης. Εν τέλει ο Heath Bell συμπλήρωσε τρία saves καταγράφοντας μία σπάνια, για φέτος, θετική εμφάνιση στο ένατο inning.

Με τρία hits του Gordon Beckham, εκ των οποίων το ένα ήταν home run, οι Σικάγο Ουάιτ Σοξ κέρδισαν εύκολα με 7-2 τους Κλίβελαντ Ίντιανς. Ο A.J. Pierzynski είχε επίσης home run και βοήθησε τον Chris Sale (3-1) να φτάσει στη νίκη. Για τους «ινδούς», ο Shelley Duncan πέτυχε home run, το πρώτο της ομάδας του σε 11 εντός έδρας παιχνίδια!

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

National League
Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς 1-5
Ατλάντα Μπρέιβς-Φιλαδέλφεια Φίλις 2-4
Σινσινάτι Ρεντς-Σικάγο Καμπς ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
Χιούστον Άστρος-Νιου Γιορκ Μετς 6-3
Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς 10-7
Κολοράντο Ρόκις-Λος Άντζελες Ντότζερς 6-7
Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Μιλγουόκι Μπρούερς 2-0
Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Μαϊάμι Μάρλινς 1-2

American League
Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς 9-3
Νιου Γιορκ Γιάνκις-Μπάλτιμορ Όριολς 1-7
Τορόντο Μπλου Τζέις-Τέξας Ρέιντζερς 8-7
Μπόστον Ρεντ Σοξ-Όκλαντ Αθλέτικς 3-5
Τάμπα Μπέι Ρέις-Σιάτλ Μάρινερς 3-1
Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Κλίβελαντ Ίντιανς 7-2
Λος Άντζελες Έιντζελς-Μινεσότα Τουίνς 4-0

Keywords
Τυχαία Θέματα