Αμφίβολος και στο τρίτο ματς ο Ρέι Άλεν

02:32 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Φαίνεται πως θα απουσιάσει για τρίτη φορά σε ισάριθμα ματς playoffs ο Ρέι Άλεν, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Ο 36χρονος γκραντ δεν είχε απουσιάσει πάλι από αγώνα της postseason. Αντίθετα έχει ξεκινήσει βασικός στα 110 που προηγήθηκαν, είτε με τους Μπόστον Σέλτικς, είτε με τους Μιλγουόκι Μπακς, είτε με τους Σιάτλ Σούπερσονικς. Φέτος, όμως, έχει ήδη χάσει δύο.

Πιθανότατα ο Άλεν θα μείνει εκτός και στο τρίτο παιχνίδι της σειράς του πρώτου γύρου των playoffs. Θυμίζουμε πως οι «κέλτες» είναι στο 1-1 με τους Ατλάντα Χοκς έχοντας αποκτήσει

το πλεονέκτημα της έδρας.

«Είναι εκνευριστικό για τον Ρέι. Έχει κάνει ότι μπορεί, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος» σχολίασε σχετικά ο Ντοκ Ρίβερς, κόουτς των εκπροσώπων της Μασαχουσέτης.

Στον τρίτο αγώνα, πάντως, επανέρχεται ο Ραζόν Ρόντο, καθώς εξέτισε την ποινή του στον δεύτερο. Ο χαρισματικός πλέι-μέικερ δήλωσε πως δεν έχει κάτι να αποδείξει και πως θα ενισχύσει την ομάδα του, σαν να μην συνέβη κάτι. Άλλωστε τόνισε ότι η τιμωρία μίας αγωνιστικής δεν του πρόσφερε επιπλέον κίνητρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα