Αμανατίδης: «Αυτή ήταν η εικόνα της Νίκης»

Στην ικανότητα της Νίκης Βόλου και όχι στην αδυναμία του Πανηλειακού να διεκδικήσει τη νίκη απέδωσε το 6-1 της ομάδας του επί των «Αχαιών» ο Περικλής Αμανατίδης.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μεγάλη εμφάνιση, τους ζήτησε να αγωνιστούν με τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια των play off ανόδου στη Football League.

Αναλυτικά

τα όσα δήλωσε ο Περικλής Αμανατίδης:

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες σε μια εποχή που είναι ακατάλληλη για ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αυτή που είδαμε δεν ήταν η εικόνα του Πανηλειακού, αλλά αυτή ήταν η εικόνα της Νίκης. Ήταν η εικόνα μιας ομάδας που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ με μια πολύ καλή αντεπίθεση του Πανηλειακού.

Ισορροπήσαμε στη συνέχεια, αλλά στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους η ομάδα δε μου άρεσε κι αυτό μπορούμε να το δούμε παρά τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη έπαιξε, όπως έπρεπε, και κάναμε πράγματα τα οποία είχαμε ζητήσει. Σίγουρα το σκορ έχει διαστάσεις που μπορούν να βγουν λάθος συμπεράσματα. Αυτό το ματς μας έδωσε μόνο τρεις βαθμούς.

Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη. Γνωρίζω ότι τα τουρνουά αυτά δεν τελειώνουν από την 2η αγωνιστική αλλά στο τέλος. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την ωριμότητα του δευτέρου ημιχρόνου. Αν επενδύσουμε σ’ αυτό, θα δούμε κάτι περισσότερο. Στο γήπεδο αυτό μαζεύεται τόσος κόσμος και δείχνει τέτοιο πάθος, που η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται στη Γ’ Εθνική».

Keywords
Τυχαία Θέματα