Σάντος: «Μας έλειψε πολύ ο Καραγκούνης»

Η απουσία του Γιώργου Καραγκούνη έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την ήττα της Ελλάδας από τη Γερμανία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα. «Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα πετυχαίναμε δύο γκολ και θα χάναμε το παιχνίδι, δεν θα τον πίστευα», σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός για τον προημιτελικό του Euro 2012.

Το κενό που άφησε η απουσία του Γιώργου

Καραγκούνη φάνηκε δυσαναπλήρωτο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην αναμέτρηση απέναντι στα «πάντσερ» και την ήττα με 4-2 στους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Γεγονός το οποίο επισήμανε και ο… καθ’ ύλην αρμόδιος, Φερνάντο Σάντος, μιλώντας στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Globoesporte»…

«Μία ήττα ποτέ δεν είναι ωραία. Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα πετυχαίναμε δύο γκολ και θα χάναμε το παιχνίδι, δεν θα τον πίστευα. Μας έλειψε πολύ ο Γιώργος Καραγκούνης. Με αυτόν θα είχαμε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και περισσότερες ευκαιρίες να επιτεθούμε. Ποτέ δεν είχαμε την μπάλα και όταν αυτό γινόταν, τη διώχναμε προς το δικό τους μισό. Έτσι δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε και βρισκόμασταν συνεχώς υπό πίεση», ανέφερε με νόημα ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της χώρας μας!

Παράλληλα, ο Σάντος τοποθετήθηκε και για την έντονη κριτική που ασκείται στον Κριστιάνο Ρονάλντο, βάζοντας… πλάτη για τον συμπατριώτη του. «Δεν γνωρίζω γιατί ο κόσμος κριτικάρει τόσο πολύ τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τώρα ξαφνικά κατάλαβαν ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Φυσικά και είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο 57χρονος προπονητής εξέφρασε την άποψη ότι η Πορτογαλία έχει πιθανότητες να κατακτήσει το φετινό Euro, όμως ξεκαθάρισε ότι τον πρώτο λόγο έχουν η Ισπανία αλλά και η Γερμανία...

Keywords
Τυχαία Θέματα