Προς UFC 153 το «Belfort vs Wanderlei 2»

Δεν θα… αποφύγουν ή όχι δεύτερο μεταξύ τους αγώνα οι Wanderlei Silva και Vitor Belfort, αφού αυτός οριοθετείται για τον UFC 153 του Οκτωβρίου.

Στις 13 Οκτωβρίου φαίνεται πως θα επιστρέψει το UFC στη Βραζιλία με το παραπάνω σόου. Όλα δείχνουν πως θα προσπαθήσει να προσφέρει «πλούσιο» πρόγραμμα στους φιλάθλους του κράτους της Νότιας Αμερικής, κάτι που δεν συνέβη στο UFC 147.

Ήδη τίθεται θέμα για τη διεξαγωγή

του «Dos Santos vs Velasquez 2» στη «χώρα του καφέ». Ακολουθούν φημολογίες και για το «Belfort vs Wanderlei 2». Πάντως ο πρόεδρος του UFC, Dana White, δεν δείχνει ιδιαίτερα «ζεστός».

Οι δύο Βραζιλιάνοι «συγκρούστηκαν» το 1998 και τότε ο Belfort (21-9) επικράτησε με ΤΚΟ σε 44 δευτερόλεπτα. Το ματς ήταν στο πλαίσιο του UFC Ultimate Brazil, γνωστό και σαν UFC 17.5. Δεκατέσσερα χρόνια μετά βρέθηκαν αντίπαλοι προπονητής στο ριάλιτι «TUF Brasil».

Ωστόσο ένας τραυματισμός του Belfort στο χέρι δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή της μεταξύ τους αναμέτρησης στο UFC 147. Τα τωρινά πλάνα του promotion, όμως, θέλουν το ματς στο UFC 153.

Θυμίζουμε πως ο Wanderlei (34-12-1) αγωνίστηκε στο UFC 147 και έχασε. Συνολικά έχει επτά ήττες στα δέκα τελευταία του ματς, οπότε ο «Axe Murderer» δεν έχει άλλο περιθώριο αποτυχίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα