Αισιοδοξία στην Τρίπολη για πρόκριση

09:52 26/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στις 12 Ιουλίου οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης θα γνωρίζουν αν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League θα αντιμετωπίσουν την Ίντερ Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν ή την Νάρβα από την Εσθονία με την αισιοδοξία για πρόκριση να είναι διάχυτη στο στρατόπεδο της αρκαδικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος τόνισε: "Είναι η καλύτερη στιγμή της ομάδας, πρώτη φορά βγαίνει στην Ευρώπη. Μετά από πέντε χρόνια

παρουσίας στην Σούπερ Λίγκα, ήρθε η ώρα για την συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την ομάδα και πιστεύω θα έχουμε διάρκεια στην διοργάνωση. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα εκπροσωπήσουμε άξια το ελληνικό ποδόσφαιρο".
Από την μεριά του ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσώλης, δήλωσε: "Είναι μέρα-σταθμός η σημερινή (σ.σ. χθεσινή). Πιστεύω ότι θα έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε παρών και στην επόμενη κλήρωση και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Με προβληματίζει μόνο το γεγονός ότι έχουμε μικρό διάστημα να προετοιμάσουμε την ομάδα μας. Είναι καλό ότι έχουμε βασικό κορμό και με αυτόν θα παίξουμε τα πρώτα παιχνίδια. Έχουμε ομοιογένεια και είμαστε σε καλή κατάσταση".

Keywords
Τυχαία Θέματα