Αλεξάνδρεια-ΑΟ Κάστωρ 1-1

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Αλεξάνδρεια με το Κάστορα, για την πρώτη αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 9’ δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση όταν σουτ του Χαλβατζή πέρασε λίγο άουτ. Στο επόμενο λεπτό η ομάδα της Καστοριάς άνοιξε το σκορ όταν ύστερα από μπαλιά του Μαλεγκάνου ο Μέλιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λαμπρόπουλου.

Στο 14’ σε ανατροπή του Τσαλώνη από αντίπαλο αμυντικό οι «πράσινοι» ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής Θεολόγου δεν καταλόγισε κάτι.

Στο 45’ μετά από φάουλ του Τσαλώνη ο Πατρίκας με εντυπωσιακή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ύστερα από πάσα του Τσαλώνη ο Θαμνίδης με σουτ θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Τέτου.

Στο δεύτερο μέρος η Αλεξάνδρεια και πάλι ξεκίνησε δυνατά και στο 62’ έφτασε στην ισοφάριση όταν ο Τσαλώνης βρήκε τον Χαλβατζή και εκείνος με δυνατό σουτ από κοντά σημείωσε το 1-1. Στο 68’ ο Τσαλώνης και πάλι ανατράπηκε από αντίπαλο αμυντικό, αλλά ο διαιτητής πάλι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι

Στο 82’ ύστερα από πάσα του Θαμνίδη ο Ζωγράφος έκανε το σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Τέτου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Λαμπρόπουλος, Μερακλής, Αντάμης (80’ Σούρλας), Ιτούδης, Πήχας, Πατρίκας, Αβραμίδης, Παπαδόπουλος Θ. (63’ Ζωγράφος),Χαλβατζής, Τσαλώνης, Θαμνίδης.

ΚΑΣΤΟΡΑΣ: Τέτος, Γκούρλιας, Καραμάνης, Φλίνδρης, Παναγιωτίδης, Καραβασίλης, Μήλιος, Αντωνιάδης (90’Φυλακτάκος), Μαλεγκάνος (63’ Πολύζος), Τσούκλης, Τζιώρτης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Τάσος Ντομουχτσής

Keywords
Τυχαία Θέματα