«Δεν είχαμε φυσική κατάσταση»

20:56 6/11/2011 - Πηγή: AEK365

Πρόβλημα φυσικής κατάστασης είχε ο ΠΑΟΚ στο σημερινό ματς, σύμφωνα με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πολωνός αμυντικός των «ασπρόμαυρων» δήλωσε πως τα η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί στην αμυντική λειτουργία καθώς δέχεται εύκολα γκολ.

«Μετά τη νίκη και το πολύ καλό παιχνίδι στην Ευρώπη πάλι χάσαμε. Πιστεύω ότι σήμερα (6/11) δεν ήμασταν καλά στη φυσική κατάσταση, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι αν θέλαμε να πάμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Δεχθήκαμε ένα εύκολο

γκολ, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε την ήττα» δήλωσε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός.

Όσον αφορά την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ: «"Δεχθήκαμε πολλά γκολ από στημένες φάσεις, από πλάγιες σέντρες. Πιστεύω ότι από τα οκτώ τελευταία γκολ τα επτά τα δεχθήκαμε με τον ίδιο τρόπο. Τώρα έχουμε δύο εβδομάδες χωρίς παιχνίδια και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το σημείο»

Για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση: «Πιστεύω μπορούμε να επιστρέψουμε. Βέβαια, είναι δύσκολο αν συνεχίσουμε στην Ευρώπη και έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω πρέπει όλοι μας να γίνουμε καλύτεροι».

Keywords
Τυχαία Θέματα