Ανεβαίνει η Μαρσέιγ

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα πήρε η Μαρσέιγ η οποία επικράτησε 2-0 της Νις.

Στους πέντε βαθμούς από τις θέσεις της Ευρώπης βρίσκεται η Μαρσέιγ πλέον η οποία κατάφερε να πάρει την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα, μετά την επικράτησή της με 2-0 απέναντι στη Νις.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν δυσκολεύτηκε αρκετά για να φτάσει στη νίκη, καθώς σκόραρε στο τελευταίο 20λεπτο. Ο Αγιού στο 72’ άνοιξε το

σκορ για τους Μασσαλούς με τον Ρεμί στο 96’ με πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν κατάφερε να ανέβει στην κορυφή η Μονπελιέ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην Σεντ Ετιέν. Ο Νικολίτα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 32’, με τον Μαρβό να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 57’.

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Λιόν από την Σοσό και έχασε ακόμα σημαντικότερο έδαφος για την κορυφή. Το αυτογκόλ του Ρεβεγιέρ στο 10’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, με τον Λακαζέτε να ισοφαρίζει στο 14’. Τη νίκη στους «σοσαλιέν» έδωσε ο Μπουντεμπούζ στο 43’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Την δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Νανσί που επικράτησε 2-1 της Μπρεστ. Ο Γκουκ άνοιξε το σκορ στο 65’, με τον Λεσομέρ να ισοφαρίζει στο 85’. Ένα λεπτό αργότερα ο Νικουλάε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και έδωσε τη σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Εύκολο έργο είχε η Καέν που επικράτησε άνετα 3-0 της Ντιζόν. Ο Λεκά στο 36’ άνοιξε το σκορ με τον Μπουλότ στο 66’ να κάνει το 2-0 και ουσιαστικά να καθαρίζει το παιχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Φρο στο 72’.

Ύστερα από τρία παιχνίδια η Λοριάν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες επικρατώντας με 2-0 της Αζαξιό. Ο Ζουφρέ στο 63’ άνοιξε το σκορ με τον Σουνού στο 82’ να κάνει το 2-0. Τέλος ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Ρεν και Βαλενσιέν. Ο Κεμπό Εκοκό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 21’, με τον Γκομίς να ισοφαρίζει στο 29’.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα