Αγώνες 3on3 στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ

Ακόμα μία εκδήλωση διοργανώνει το «PAOK Junior Basketball Program» το Σαββατοκύριακο (19-20/05) στο κλειστό της Πυλαίας.

Συγκεκριμένα, το «PAOK Sports Arena» είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους αγώνες 3on3 που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ, με ελεύθερη και δωρεάν συμμετοχή μικρών, αλλά και μεγάλων παιδιών.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από τις δέκα το πρωί και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή ερχόμενοι σε επικοινωνία είτε με το Βασίλη Μιγκούλη στο τηλέφωνο 6942065831 είτε με το Γιώργο Βαλαβανίδη στο 6977295737. Οι ομάδες θα πρέπει να απαρτίζονται από τέσσερις παίκτες, ένας εκ των οποίων θα είναι αναπληρωματικός.

Στο 3on3, όπως ανακοίνωσε σήμερα (17/05) η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: «Το παιχνίδι ολοκληρώνεται στα 20 λεπτά ή στους 16 πόντους. Η επαναφορά της μπάλας γίνεται από τις πλάγιες γραμμές του γηπέδου. Ύστερα από κάθε καλάθι ή επιτυχημένη ελεύθερη βολή, αλλάζει η κατοχή της μπάλας. Μετά τη συμπλήρωση εφτά φάουλ από τη μία ομάδα δίνεται μία ελεύθερη βολή για να εκτελεστεί από την ομάδα που κερδίζει το φάουλ. Τα σουτ μέσα από την καμπύλη γραμμή ή οι ελεύθερες βολές μετρούν για έναν πόντο, ενώ τα σουτ έξω από την καμπύλη γραμμή μετρούν για δύο πόντους. Απαγορεύεται η άμυνα ζώνης. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για ένα τάιμ άουτ, διάρκειας 45 δευτερολέπτων. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα εκτελεστούν τρεις ελεύθερες βολές για κάθε ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα