Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

17:32 17/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ με το νικηφόρο σερί εντός έδρας της έφτασε τους 9 βαθμούς στα πλέι οφ και έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς σε αυτές τις πέντε αγωνιστικές, από κάθε άλλη ομάδα που συμμετέχει σε αυτά. Η Ένωση τώρα καλείται να πάρει το «τρίποντο» την τελευταία αγωνιστική στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα είναι τυπικά γηπεδούχους, για να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ το καλοκαίρι.

Αν η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πάρει την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, με πιθανή νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα επί του Ατρόμητου θα υπάρξει ισοβαθμία της Ένωσης με τον «δικέφαλο του Βορρά». Η ΑΕΚ όμως υπερτερεί καθώς έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων στους αγώνες της με τον ΠΑΟΚ στο μίνι πρωτάθλημα (έχασε με 1-0 στην Τούμπα και νίκησε με 2-0 στο ΟΑΚΑ).

Σε περίπτωση ήττας της ΑΕΚ, όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της Θεσσαλονίκης, αν και η Ένωση έχει εξασφαλίσει ότι δεν θα βγει τελευταία και ότι θα γλιτώσει το χειρότερο σενάριο από πλευράς ημερομηνιών στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της. Αν δεν κερδίσει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση η ΑΕΚ να τερματίσει Τρίτη και έτσι θα εξαρτηθεί από την ίδια αν πάει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ.
Διαβάστε όλα τα πιθανά σενάρια για την τελευταία αγωνιστική, με όλα τα πιθανά αποτελέσματα σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κερδίσει τον Ατρόμητο:

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός 11
2. ΑΕΚ 9
3. ΠΑΟΚ 7
4. Ατρόμητος 5

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Η βαθμολογία σε περίπτωση νίκης ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
1. ΑΕΚ 12
2. Παναθηναϊκός 11
3. ΠΑΟΚ 10
4. Ατρόμητος 5

Η βαθμολογία σε περίπτωση ισοπαλίας στο ΟΑΚΑ και νίκης ΠΑΟΚ
1. Παναθηναϊκός 12
2. ΑΕΚ 10
3. ΠΑΟΚ 10
4. Ατρόμητος 5

Η βαθμολογία σε περίπτωση ήττας της ΑΕΚ και νίκης του ΠΑΟΚ
1. Παναθηναϊκός 14
2. ΠΑΟΚ 10
3. ΑΕΚ 9
4. Ατρόμητος 5

Keywords
Τυχαία Θέματα