«Αυτό που έκανε ο Ρούνεϊ ήταν ηλίθιο»

Μέσω της προσωπικής του στήλης στην εφημερίδα "Sun", ο Χάρι Ρέντναπ αναφέρθηκε στην αποβολή του Άγγλου επιθετικού στο ματς με το Μαυροβούνιο.

Η Αγγλία μπορεί να εξασφάλισε την απ’ ευθείας πρόκριση στο Euro 2012, όμως, το θέμα που απασχολεί από το βράδυ της Παρασκευής το «Νησί», είναι άλλο. Αυτό της αποβολής του Γουέιν Ρούνεϊ, έπειτα από εν ψυχρώ κλωτσιά στον Μίοντραγκ Τζούντοβιτς του Μαυροβουνίου.

Επηρεάστηκε ο διεθνής Άγγλος επιθετικός από τα τελευταία γεγονότα και το μπλέξιμο του πατέρα

του και του θείου του σε σκάνδαλο με παράνομο στοίχημα ή ήταν απλά μια κακή στιγμή;

Ο Χάρι Ρέντναπ, πάντως, θεωρεί πως συνέβη το πρώτο και σε αυτό αναφέρθηκε στην στήλη του στην εφημερίδα “Sun”.

«Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα φαινόταν πως η επιλογή του Καπέλο να τον βάλει στο παιχνίδι ήταν σωστή, όμως, αυτό που έκανε ο Ρούνεϊ ήταν ηλίθιο. Σκεφτόμουν πόσο ώριμος έδειχνε και ότι δεν τον είχε επηρεάσει η όλη κατάσταση με τον πατέρα του και τον θείο του, όμως, τώρα ένας πιθανός αποκλεισμός για δύο παιχνίδια στο ξεκίνημα του Euro 2012 θα είναι ένα τεράστιο “χτύπημα” για την Αγγλία.
Δεν γίνεται να κάνει τέτοια πράγματα. Νομίζαμε ότι δεν θα ξαναδούμε τέτοιες συμπεριφορές, αλλά υποθέτω ότι είχε κυριευτεί από θυμό. Ο Ρούνεϊ είναι πολύ σημαντικός για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Αγγλία, αλλά πρέπει να βάλει όρια», έγραψε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Τότεναμ και ένας εκ των υποψήφιων μελλοντικών τεχνικών των «λιονταριών».

Keywords
Τυχαία Θέματα