To... κίτρινο του χλωμού!

17:28 5/1/2012 - Πηγή: OnSports

Πέρασε στα ψιλά ή εγώ δεν το πήρα χαμπάρι εδώ στην ελληνική επαρχία, η οποία παρεμπιπτόντως είναι τώρα πια και για έναν επιπλέον λόγο, ωραία.

Η ζωή μακριά από την Αθήνα είναι διαφορετική, η κρίση δεν έχει «χαράξει» τόσο έντονα τα πρόσωπα των ανθρώπων, ο κόσμος δεν μελαγχολεί για όσα θα χάσει αλλά χαίρεται και απολαμβάνει εκείνα που έχει!

Περνάνε σε άλλους ρυθμούς, με άλλα ενδιαφέροντα οι ημέρες στις μικρές πόλεις και τα χωριά. Ξεχνιέσαι, ηρεμείς, αποφορτίζεσαι ψυχολογικά και γεμίζεις το χρόνο σου με πράγματα που

στην Αθήνα μοιάζουν... άσκοπα και είναι αγγαρείες.

Εξακολουθώ να προσφέρω στον εαυτό μου τέτοιες «ανάσες» από... καθαρό αέρα και ήρεμη ζωή, πριν αναφωνήσω την φράση που ηχούσε στα αυτιά μου σαν απειλή όταν ήμουν παιδί: «τα κεφάλια μέσα»! Λίγες ώρες πριν από την επιστροφή στην πρωτεύουσα και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, τα μαντάτα από τη Θεσσαλονίκη έβαλαν πρόωρο τέλος στην... ξεκούραση των πλήκτρων του netbook μου.

Ο ΠΑΟΚ, αφού έδωσε όση ενέργεια είχε για το γόητρο της Θεσσαλονίκης που είναι το διακύβευμα (ε, μας έχουν φλομώσει με δαύτο, είπα να το χρησιμοποιήσω και εγώ για να είμαι μέσα στη... μόδα της δημοσιογραφίας) του ντέρμπι με τον Άρη (κάθε φορά ο νικητής, σύμφωνα με τους τίτλους των ΜΜΕ, αλλά και στο μυαλό των οπαδών του, είναι «το αφεντικό της πόλης») και ενώ έχασε τον πρώτο παίκτη του για εφέτος, έγινε έρμαιο των διαθέσεων του ΚΑΟΔ. Η ήττα μικρή σημασία έχει, μπροστά στις επόμενες -όπως λένε οι πληροφορίες- αποχωρήσεις και στα χρέη που εκ νέου έχουν δημιουργηθεί στην ΚΑΕ, παρά τις προηγούμενες διαγραφές ανάλογων ποσών και της χρήσης ιδιόκτητου (κατ΄ουσίαν) γηπέδου!

Από την άλλη στο Αλεξάνδρειο ο Άρης μετά το πρώτο 20λεπτο με το αποσυντεθειμένο εφέτος Μαρούσι, έμοιαζε να κινδυνεύει με ήττα-διασυρμό σε ένα γήπεδο που είχε λιγότερο κόσμο στις εξέδρες κι από αγώνες που διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών! Η ήττα αποφεύχθηκε, αλλά κι αυτό είναι επίσης αδιάφορο μπροστά σε όσα προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει η ΚΑΕ Άρης, το κίτρινο(μαύρο) χρώμα της οποίας θυμίζει πολύ το κίτρινο του... χλωμού!

Ούτε τα 150 ευρώ υπολογίζεται πως δεν έφθασαν τα κέρδη της από τα 120 εισιτήρια που κόπηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (4/1) και αποδεικνύουν πως παρά τις εκκλήσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή, παρά τις προσπάθειες των παραγόντων οι οπαδοί της ομάδας της έχουν γυρίσει την πλάτη. Το κυριότερο όμως, το οποίο όπως έγραψα στην αρχή είτε πέρασε στα ψιλά είτε εγώ δεν το πήρα χαμπάρι, είναι ότι προχθές ο Άρης έφθασε στο σημείο να στείλει επιστολή στον Δήμο Θεσσαλονίκης ζητώντας βοήθεια.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ η KAE Άρης ζήτησε λέει από τον Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη να αναλάβει το κόστος των ταξιδιών της ομάδας στο TOP16 του Eurocup. Μάλιστα, επικαλέστηκε το γεγονός ό,τι είναι η μόνη ομάδα που εκπροσωπεί τη Θεσσαλονίκη στην Ευρώπη και τόνισε πως ποτέ στο παρελθόν δεν έχει λάβει βοήθεια από τον Δήμο! Όταν την πρώτη αγωνιστική της Α1 είχε ταξιδέψει στην Αθήνα οδικώς, προφανώς δεν είχε αποταθεί στον Δήμαρχο γιατί δεν είνα

Keywords
Τυχαία Θέματα