Γαλάνης: «Ισπανική ομάδα ο Αμύντας»

16:56 5/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Αμύντας είναι ο επόμενος αντίπαλος του Πιερικού, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α2.

Το συγκρότημα της Κατερίνης έχει δύσκολη αποστολή να φέρει εις πέρας το Σάββατο (07/01), στο κλειστό της Δάφνης, με το Δημήτρη Γαλάνη να παραδέχεται πως ο Αμύντας μοιάζει με ισπανική ομάδα: «Παίζουμε με μια πολύ ιστορική ομάδα, η οποία έχει αρχές, δομή και προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Αμύντας μοιάζει με ισπανική ομάδα, καθώς τρέχει πολύ καλά στο γήπεδο και όλα ξεκινούν από τον ιθύνοντα νου που τα κάνει

όλα και δεν είναι άλλος από το Ζούπα. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι το παίξιμό του μοιάζει πολύ με αυτό του αείμνηστου Κορμπαλάν».

Στον Πιερικό έχουν προετοιμαστεί κατά το δυνατόν καλύτερα κι ελπίζουν στο «διπλό», όπως άλλωστε παραδέχθηκε και ο προπονητής τους: «Εμείς προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατό καλύτερα για ένα δυνατό παιχνίδι. Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας και να τον χαρεί το φίλαθλο κοινό. Καλή χρονιά σε όλους. Το 2012 θα είναι μια δύσκολη χρονιά όπου όλοι θα πρέπει να υψώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στις δύσκολες περιστάσεις. Τώρα ο καθένας δείχνει την αξιοπρέπειά του και το ήθος του».

Δηλώσεις έκανε και ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Γαλάνη στον κατερινιώτικο πάγκο, Θανάσης Μολυβδάς: «Πάντοτε τα παιχνίδια ύστερα από μια μεγάλη διακοπή είναι δύσκολα, πόσο μάλλον ένα εκτός έδρας απέναντι σε μια δυνατή και πολύ γρήγορη ομάδα όπως ο Αμύντας. Η ομάδα της Δάφνης στηρίζει το παιχνίδι της στον αιφνιδιασμό -ακόμα και ύστερα από καλάθι- και στα πικ εν ρολ, κυρίως με το Ζούπα, ο οποίος είναι πολύ καλός στο να «βρίσκει» τους ελευθέρους συμπαίκτες του κοντά και μακριά από το καλάθι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε το 2012 όπως ακριβώς αφήσαμε το 2011, παλεύοντας σκληρά στο γήπεδο και θα διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα που μας αναλογεί, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα