Euro 2012: Κονέ: «Μπορούμε τη νίκη»

17:17 8/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Παναγιώτης Κονέ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της NET «Euro 2012» όπου εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρεμιέρα της Ελλάδας.

Την τελευταία στιγμή «κόπηκε» από τον Φερνάντο Σάντος ο Παναγιώτης Κονέ ο οποίος φιλοξενήθηκε στο pregame της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Πολωνία για την πρεμιέρα του Euro 2012.

Ο

Έλληνας διεθνής εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Να κάνουμε μία καλή αρχή. Όλοι το ελπίζουμε αυτό. Ελπίζω να είμαι τυχερός και να φέρω γούρι στην ομάδα. Είμαι καλά και δεν έχω σκοπό να γυρίσω στην Ελλάδα. Η Μπολόνια είναι μια ομάδα που είναι στη μεσαία τάξη της βαθμολογίας. Βρήκα μία οργανωμένη ομάδα. Οικονομικά είναι καλά με νέους παίκτες και με εμπειρία όπως είναι ο Ντι Βάιο που έφυγε. Είμαι καλά και ελπίζω να μείνω εκεί», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. Σκοπός της Ελλάδας είναι να μη δεχτούμε γκολ. Αν το καταφέρουμε αυτό έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Σίγουρα είναι ένα γεγονός οπού οι Πολωνοί δεν είναι προετοιμασμένοι. Ότι είναι διοργανώτρια θα τους φέρει παραπάνω άγχος. Εμείς πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Ξέρουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Οι Έλληνες έχουν μία λάθος εντύπωση για εμάς. Νομίζουν ότι αμυνόμαστε μόνο. Η Ελλάδα σαν ταλέντο και σαν ποιότητα έχει τη διάθεση να κρατά την μπάλα και να έχει κατοχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα